plaga taiata
buna ziua as avea si eu nevoie de un sfat am o plaga taiata care a fost suturata la urgente acum 2 zile dar de dimineata am vazut ca intr-un loc chiar intre doua ate dadea semne de infectie adica putin lichid alb galbui va rog sa-mi spuneti cu ce m-as putea trata acasa pana merg sa-mi scot atele adica peste 5 zile pentru ca la spital chiar nu as vrea sa mai merg.
4 comentarii
mai bine te duci la doctor... dar merge Baneocin sub forma de pulbere...
am fost ieri la farmacie si mi-a dat betadine solutie si baneocin sper sa-mi treaca daca nu o sa caut un cabinet particular de chirurgie plastica pentru ca la spital nu mai merg deoarece te chinuie prea tare
Buna ziua! Mergi urgent la un medic chirurg, nu astepta sa treaca, daca plaga este infectata, sunt necesare o toaleta riguroasa, tratament antibiotic pe cale generala;numai bine
buna ziua astazi merg la un chirurg plastician ca sa-mi scoata atele si imi este foarte frica cu betadine si baneocin am rezolvat problema si acum rana este uscata si inchisa frumos. multumesc mult pentru raspunsuri si sper sa imi inving teama. numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cineva cu Rinoplastie dr. Calu Alexandru?
- 1Sâni tuberosi intervenție
- 0Care este cel mai bun doctor chirurg pentru operatii estetice masculine?
- 5Ce proceduri estetice imi recomandati?
- 1Anestezie generala tahicardie
- 0Rinoplastie Iasi
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
- 0Implant mamar
- 0Rinoplastie Turcia
- 0Mi-as dori sa stiu daca se poate face vreun implant de unghie