Poate fi leucemie?

18-11-2010
diana lor
Nu este medic/terapeut
diana lor
Zilele trecute m-am simtit foarte rau ca si cum as fi fost beata.. nu puteam sa ma tin pe picioare iar daca ma asezam jos nu mai eram capabila sa ma ridic.Nu vedeam bine, aveam stari de greata, voma(dar nu am vomitat) si pe deasupra ma durea si capul.Am luat 2 fiole de calciu in aceasi zi dar nu si au facut nici un efect.Cu cateva luni inainte intr o dimineata m am trezit plina din sange pe fata..cred ca de la gingii.Poate fi leucemie? tin sa precizez ca nu sunt insarcinata.
4 comentarii
0
18-11-2010, ora 14:23
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Diana, cum adica plina de singe pe fata? de la gingii nu pierzi atita singe...ce ar fi sa te adresezi med.hematolog dupa ce iei un bilet de trimitere de la med. de fam.sau la serviciul UPU de la spitalul cel mai apropiat.De ce te gindesti la leucemie? ai pe cineva in fam. cu boala asta?la hemato se face o analiza, pe linga multe altele, care se lucreaza numai acolo.
Nimeni nu poate sa-ti spuna care e cauza singerarii pina nu faci analize de singe.Te pup si-ti doresc multa sanatate!!
0
18-11-2010, ora 16:11
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Poate ca ti-a scazut tensiunea atunci cand ai avut stari de rau, ameteala, dureri de cap etc.
Mergi la un medic pentru a-ti face niste investigatii complete si nu te mai gandi repede la ce-i mai rau!!
Sanatate!
0
07-12-2010, ora 20:18
anka dyana
Nu este medic/terapeut
anka dyana
am facut amigdalita acum 3-4 saptamani...am luat antibiotice mi-a trecut si acum am facut din nou amigdalita.am sisitemul imunitar slabit?am citit ca unul din simptomele leucemie este infectia frecventa...sunt putin speriata si paranoica recunosc
0
12-12-2011, ora 19:31
terra27
Nu este medic/terapeut
terra27
buna
v-as ruga sa ma ajutati cu interpretarea rezultatelor examenului sangvin...medicul de familie mi-a spus ca e vorba despre o anemie dar nu inteleg motivul pentru care bazofilele si monocitele sunt peste limita.
astept un raspuns si va multumesc

Hematii.. 3 860 000 /mm3 (3, 8-5, 8 mil)
Hemoglobina.. 11, 5 g/100ml (12 - 16)
Hematocrit... 34, 5 % (37 - 47)
MCV. 89, 5 fL (82 - 92)
MCH. 29, 9 pg (27 - 31)
MCHC... 33, 4 g/dL (32 - 36)
RDW. 13, 7 % (11, 6-14, 8)
Trombocite.. 286 000 /mm3 (150-450 mii)
Leucocite. 4 470 /mm3 (4000-10000)
FORMULA LEUCOCITARA
Neutrofile.54, 90 % 2450 /mm3 (45 - 70)
Limfocite..33, 60 % 1500 /mm3 (20 - 40)
Monocite... 8, 17 % 365 /mm3 (3 - 7)
Eozinofile. 2, 22 % 99 /mm3 (1 - 3)
Bazofile... 1, 07 % 48 /mm3 (0 - 1)
(singe integral, Cell-Dyn 3700, impedanta si citometrie de flux)
V S H.. 8 m m l a 1 h (2 - 10)
S I D E R E M I E... 7 0 μ g / 1 0 0 m l (31 - 144)
(ser, Architect Ci 8200, metoda fotometrie ABBOTT)
Adaugă un comentariu / răspuns

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.