posibila anghina pectorala?

04-05-2007
lydpro
Nu este medic/terapeut
lydpro
Buna ziua. Am 25 de ani. De cateva zile am inceput sa am niste dureri in mana stanga. Durerile sunt uneori mai intense, pana la degete, alteori mai slabe. Apoi am simtit usoare intepaturi in dreptul inimii. De doua zile am o durere in piept destul de jenanta.Ma doare uneori si spatele, am frecvente dureri de cap si o oboseala accentuata.
Inainte de aparitia astei dureri in piept, am fost la un control de urgenta unde am facut o electrocardiograma. Nu a iesit nimic in neregula nici la EKG, nici tensiunea sau pulsul.
Este posibil sa fie vorba de o anghina pectorala care sa nu fie depistata la EKG? Ce investigatii ar trebui sa fac sa fiu sigura?
1 comentarii
0
06-05-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Exista cazuri de angina pectorala care nu sunt depistate pe EKG-ul de repaus, fiind necesare teste de provocare(test de efort, teste farmacologice, scintigrafie miocardica, chiar coronarografie.Numai ca la 25 de ani, am rezerve ca ar putea fi angina pectorala, mai degraba e vorba la virsta asta de spasmofilie. Adresati-va unui internist pt a elucida problema.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.