Posibila infectie HIV?
Buna ziua, acum 5 ani de zile, eram in clasa a7a, intr-o seara, cred era decembrie, era foarte frig, am fost intepat cu cu un ac, nu stiu daca era de seringa sau altfel de ac in zona feselor, persoana care a facut asta stiu sigur ca este infectata cu hiv, intepatura nu a fost foarte adanca pentru ca stiu ca atunci cand am simptit am si sarit din cauza sperieturii. Acul a trecut prin pantaloni si nu mai stiu sigur daca aveam si izmene pe mine, dar a fost o intepatura usoara nu a patruns adanc, nu mi-a curs sange de acolo, nu stiu daca a fost contact cu sange. Pana acum nu am avut niciun fel de problema, niciun fel de simptop si nu am dat importanta, am citit mai de mult pe internet ca virusul nu rezista mult in mediul extern si sa zic ca m-am mai linistit in perioada asta, dar acum vreau sa urmez o scoala militara si este obligatoriu sa fac testul HIV la vizita medicala si de aici am cam intrat in panica, este posibil sa fiu infectat? ar fi o veste care ma va termina si pe mine si familia mea...sunt foarte speriat pentru ca luna viitoare trebuie sa fac aceasta vizita. Ce credeti?
2 comentarii
Este aproape imposibil sa te infecteze cineva asa. Stai linistit. Bolnavii de sida au sex cu partenetul lor luni sau ani de zile dupa infectare si nici macar nu au virusul cu atat mai putin simptome.
SIDA si HIV sunt 99% panica si mituri si 1% adevar.
SIDA si HIV sunt 99% panica si mituri si 1% adevar.
Sunt foarte speriat, cu cat se apropie ziua in care trebuie sa fac vizita medicala cu atat sunt mai speriat, nici nu mai pot sa dorm noaptea.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara