Pot fi suspecta de leucemie?

01-03-2019
Ab93
Nu este medic/terapeut
Ab93
Buns ziua..am 25 de ani si cam de cateva luni ma confrunt cu o usoara anemie...nu sunt fumatoare, nu consum cafea insa am un stil de viata mai haotic :petrec multe ore in fata calculatorului si nu prea respect mesele.La ultima hemoleucograma facuta mi-au iesit usor scazute urmatoarele analize : HGB 11, 2 g/dL (12.0-15.0 ), HCT 35, 1 (36.0-46.0) MCV 79, 3 fL (80.0-98.0) MCH 25, 2 (27.0-33.0) MCHC 31, 9g/dL (32, 0-36.0) iar RDW-CV 16, 3 % (11, 5-14, 5). Mentionez ca medicul internist care a vazut asta a spus ca e o usoara anemie, nu mi-a sugerat sa merg la hematolog mi-a dat reteta cu Ca, Mg si Maltofer.Mentionez asemenea, ca nu ma hidratez suficient.De curand cateva zile am inceput sa am niste junghiuri in oase/articulatii..predominant la maini si picioare.Sunt suspecta de leucemie? Valorile acestea scazute indica un pericol? Multumesc anticipat pentru raspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru anemie
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.