presiune in cosul pieptului

Buna ziua,
De cateva zile am ca un fel de presiune in cosulpieptului, mai precis in spatele sternului, dar nu e durere ci doar asa o apasare, o presiune. Pt. ca tocmai am pierdut o prietena acum cateva luni din cauza unei probleme la inima acuma sunt speriata de moarte.
Aceasta apasare a inceput odata cu inceperea menstruatiei si eu m-am gandit ca poate sa fie lipsa de calciu sau dereglari hormonale mari. Alte simptome nu am. Sper sa ma puteti ajuta si va multumesc anticipat.
O zi buna tuturor.
De cateva zile am ca un fel de presiune in cosulpieptului, mai precis in spatele sternului, dar nu e durere ci doar asa o apasare, o presiune. Pt. ca tocmai am pierdut o prietena acum cateva luni din cauza unei probleme la inima acuma sunt speriata de moarte.
Aceasta apasare a inceput odata cu inceperea menstruatiei si eu m-am gandit ca poate sa fie lipsa de calciu sau dereglari hormonale mari. Alte simptome nu am. Sper sa ma puteti ajuta si va multumesc anticipat.
O zi buna tuturor.
4 comentarii

Nu va cunosc varsta si eventualii factori de risc pe care i-ati avea pentru o boala cardiaca. Daca sunteti tanara si problemele pe care le mentionati au aparut dupa acest eveniment nefericit care evident va macina, va puteti gandi mai degraba la anxietate.

Am 23 de ani. Aceste simptome au aparut acum 4 zile. Nici eu nu cred ca sunt probleme cardiace. Cred totusi ca este vorba de anxietate deoarece presiunea a disparut imediat dupa ce am luat un extraveral. Dvs. ce parere aveti?

Am 23 de ani. Aceste simptome au aparut acum 4 zile. Nici eu nu cred ca sunt probleme cardiace. Cred totusi ca este vorba de anxietate deoarece presiunea a disparut imediat dupa ce am luat un extraveral. Dvs. ce parere aveti?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11trombocite prea multe
- 4Manifestari ciudate: senzatie de nod in gat, durere in piept, atacuri de panica
- 4Problema cardio-vasculara sau mentala?
- 3durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie
- 3durere in piept dupa efort la copii
- 1tuse uscata si dureri in piept
- 4Simt o mica durere in mijlocul pieptului
- 1Durere in piept
- 4Senzatie de strangere sau apasare in piept
- 7durere in zona pieptului
- 1durere in piept
- 5Durere piept
- 1Durere in piept
- 5Dureri puternice in piept
- 2Dureri persistente în piept
- 5Direri in piept ciudate
- 1Durere constanta piept partea stanga si ameteli.
- 1Durere in capul pieptului și spate
- 1Inima sau altceva?
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: