Presiune zona rinichilor
Buna ziua! Cam de 3 luni simt o usoara presiune inzona rinichilor (in spate partea de jos), mai ales dimineata cand ma trezesc. Am facut analize la sange si urina si singurele care au fost in afara valorilor sunt: PLT - 120; PCT - 0, 098; neu% - 39; infectie cu ecoli 10000UFC/ML, iar la echo microchiste la rinici, bine conturate, sub 6mm.
Am urmat tratament cu Amoxicilina 500, cu toate ca antibiograma arata astfel: AMPICILINA, AMOXACILINA, CEFLACOR, CEFUROXIM, DOXICILINA - R; STREPTOMIOCINA - I; GENTAMICINA, TETRACICLINA - S.
Si un alt aspect, in urma cu 2 ani un alt Eco s-a constata doar la rinichiul drept, multiple chisturi cel mai mare de 18mm. - Este posibil sa se micsoreze?
Alte aspecte de interes - mi se usuca gura destul de des (senzatie de sete), si cu cat beau mai multa apa cu atat urinez mai des, si la interval destul de mic dupa ce am baut apa. Noaptea urinez cam o data sau de doua ori.
Va multumesc, astept sfaturi si eventuale analize medicale suplimentare.
Am urmat tratament cu Amoxicilina 500, cu toate ca antibiograma arata astfel: AMPICILINA, AMOXACILINA, CEFLACOR, CEFUROXIM, DOXICILINA - R; STREPTOMIOCINA - I; GENTAMICINA, TETRACICLINA - S.
Si un alt aspect, in urma cu 2 ani un alt Eco s-a constata doar la rinichiul drept, multiple chisturi cel mai mare de 18mm. - Este posibil sa se micsoreze?
Alte aspecte de interes - mi se usuca gura destul de des (senzatie de sete), si cu cat beau mai multa apa cu atat urinez mai des, si la interval destul de mic dupa ce am baut apa. Noaptea urinez cam o data sau de doua ori.
Va multumesc, astept sfaturi si eventuale analize medicale suplimentare.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Frenoplastie laser adult
- 2Inflamare testicului
- 0Probleme cu erecția și cu prostata
- 0Pietre pe tractul testicolui drept
- 0Papule perlate la 39 de ani
- 0Imi apare o vena pe testicul și am observat în susul testiculului ceva ca o pietricică
- 0După o lovitura în testicul pot face varicocel?
- 0Cum se manifesta epididimita la copii (după o lovitura)?
- 0Pot face varicocel din cauza unei lovituri?
- 1Vena care se umfla pe testicul când stau in picioare produsa de o lovitură.