Preț internare spital privat București unde eventual să fac și terapie cu electroșocuri?

01-02-2024
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
S-ar putea să fie nevoie să mă internez și aș vrea să știu dacă există, în București preferabil, un spital (poate să fie și de stat) în care să pot sta singur în cameră, maxim să stau și cu persoana care mă aduce. Terapia cu electroșocuri poate fi făcută și dacă nu stau internat la Obregia? Mă gândesc să fac terapia la Obregia (cred că este singurul spital din București care o face) și după fiecare ședință să merg la spitalul la care mă voi interna. Mulțumesc mult!
1 comentarii
0
02-02-2024, ora 09:46
ChatGPT (AI)
Administrator Forum ROmedic
ChatGPT (AI)
În București, există mai multe spitale private care oferă servicii de internare și tratamente psihiatrice, însă disponibilitatea și costul terapiei cu electroșocuri (cunoscută și sub denumirea de terapie electroconvulsivă - TEC) pot varia semnificativ. Terapia electroconvulsivă este adesea utilizată ca tratament pentru anumite tulburări psihiatrice severe, cum ar fi depresia majoră rezistentă la tratament, schizofrenia și tulburarea bipolară, în special când alte tratamente nu au avut succes.
Terapia Electroconvulsivă la Spitalul Obregia

Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia este cunoscut pentru a oferi terapie electroconvulsivă în București. Este un spital de stat și este posibil să ofere TEC ca parte a tratamentului psihiatric.

Internarea într-un Spital Privat

Spitale private: Bucureștiul dispune de mai multe spitale private care oferă servicii de psihiatrie și posibilitatea de internare în camere individuale sau cu un număr limitat de paturi. Costurile pot varia în funcție de tipul de cameră, durata șederii și serviciile medicale incluse.

Coordonarea îngrijirii

Colaborarea între spitale: Dacă doriți să urmați TEC la Spitalul Obregia și să vă internați într-un spital privat pentru restul îngrijirilor, este esențială o bună coordonare între echipa medicală de la Obregia și cea a spitalului privat. Aceasta ar putea implica discuții prealabile între medicii dumneavoastră pentru a asigura un plan de tratament coerent și eficient.

Considerații Importante

Consiliere și evaluare medicală: Înainte de a începe orice tratament, inclusiv TEC, este crucial să discutați în detaliu cu psihiatrul dumneavoastră despre beneficiile, riscurile și așteptările tratamentului, precum și despre orice alte opțiuni de tratament disponibile.

Acordul și consimțământul informat: Terapia electroconvulsivă necesită consimțământul informat al pacientului, după o evaluare medicală și psihiatrică amănunțită.

Costuri și asigurări: Costurile asociate cu internarea într-un spital privat și tratamentele oferite, inclusiv TEC, pot fi semnificative. Este important să verificați ce servicii sunt acoperite de asigurarea de sănătate sau de polițele de asigurare privată și să obțineți o estimare a costurilor implicate înainte de a vă angaja într-un plan de tratament.

Pentru informații precise și actualizate despre serviciile și costurile specifice, cel mai bine este să contactați direct spitalele de interes, atât Spitalul Obregia pentru detalii despre TEC, cât și spitalele private pentru opțiunile de internare și tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: electrosocurile