prima nastere cu probleme

08-01-2010
ralucacri
Nu este medic/terapeut
ralucacri
Buna ziua,
Am si eu cateva nelamuriri si incerc sa gasesc un raspuns deoarece imi mai doresc un copil.Am nascut in 2007 prin operatie cezariana la 42 saptamani, s-a incercat o inducere inainte dar medicul a decis ca este mai bine si pt mine si pt copil cezariana dar in timpul operatiei am facut hemoragie, mi-a scazut tensiunea si nu mai se contracta uterul.Au urmat frisoane, tensiune mica, am primit sange, perfuzii in amandoua mainile, analize la urina.Am intrebat dr despre operatie si mi-a spus ca se mai intampla, la momentul ala nu am insistat, dupa ce patisem nu ma gandeam la un alt copil.In timpul operatie l-am auzit pe dr ceva de o varice.Intrebarea mea este ce sanse am ca la a doua nastere sa se intample la fel.Pe fisa mea de externare nu scrie nimic decat nastere cezariana.
Multumesc
1 comentarii
0
08-01-2010, ora 22:29
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Desi am citit cu atentie, dar nu am identificat problema. La orice cezariana cele trei lucruri enuntate sunt perfect normale: hipotensiune, hemoragie si lipsa contractiilor. Evident, acestea trei se vor repeta la o eventuala noua operatie.
Deci: la oricare operatie curge sange. De indata ce curge sange, scade tensiunea. In sfarsit, contractiile scad sau dispar din cauza anesteziei.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul