Pritor plus + Betalok
Buna ziua!
Sufar de tensiune si doresc sa stiu daca luarea Pritorului plus si Betalok nu-mi vor scadea prea mult tensiunea?
va multumesc.
Sufar de tensiune si doresc sa stiu daca luarea Pritorului plus si Betalok nu-mi vor scadea prea mult tensiunea?
va multumesc.
3 comentarii
Buna ziua,
Intrebare:
- ti le-a prescris un medic??????????
- daca DA, ...DE CE mai pui la indoiala?!?...stie doar, ceea ce ti-a recomandat.
O zi buna.
Intrebare:
- ti le-a prescris un medic??????????
- daca DA, ...DE CE mai pui la indoiala?!?...stie doar, ceea ce ti-a recomandat.
O zi buna.
Hipertensiunea ucide MULT mai multi pacienti decat cancerul. Totusi, in cazul cancerului nu exista nici pe departe medicamente la fel de eficiente ca in cazul hipertensiunii.
Explicatia acestui paradox este faptul ca multi pacienti nu isi iau tratamentul prescris, crezand ca le scade prea mult tensiunea. Ar fi foarte intelept sa nu faceti parte din acest grup atat de numeros.
Explicatia acestui paradox este faptul ca multi pacienti nu isi iau tratamentul prescris, crezand ca le scade prea mult tensiunea. Ar fi foarte intelept sa nu faceti parte din acest grup atat de numeros.
Care dintre ele le luai de obicei ? Ce TA aveai doar cu acel medicament ? Asocierea unui alt medicament nu a fost propusa de un medic ?
Alte subiecte recente din această secțiune: