Problema barbateasca.
Buna ziua ! Problema este in felul urmator : Nu mi se ridica penisul. Aseara cat faceam dus era ridicat si a murit usor usor de tot. Saptamana asta a fost destul de incarcata pentru mine stres, proiecte, o alimentatie slaba ( mancam si o data pe zi), ore dormite putine si la astea sau adaugat si excitarea/ masturbarea. Zilelea asta fiind mai sensibil si ridicandu-se imediat.
PS: Ce am observat ca uneori este umed ca dupa o ejaculare, iar dimineata ma trezesc cu penisul sculat, ca in mod normal.
O posibila cauza ? Si ce ar trebui sa fac ? O sa incerc sa merg la un medic urolog, dar prima data sa rezolv probleme sistemului din romania. Nu am card de sanatate si nu pot primi trimitere ca nu sunt bla bla.
PS: Ce am observat ca uneori este umed ca dupa o ejaculare, iar dimineata ma trezesc cu penisul sculat, ca in mod normal.
O posibila cauza ? Si ce ar trebui sa fac ? O sa incerc sa merg la un medic urolog, dar prima data sa rezolv probleme sistemului din romania. Nu am card de sanatate si nu pot primi trimitere ca nu sunt bla bla.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa erectii psihogene
- 3lipsa erectiei!!!
- 3de ce prietenu meu nu a avut erectie?
- 4as vrea sa ma ajute cineva: lipsa erectiei
- 2NU mai am erectie!
- 4probleme de erectie
- 3o problema in timpul actului sexual
- 3erectie aproape zero
- 3ejaculare fara erectie
- 3nu mi se mai scoala penisul
- 3Nu se mai scoala, va rog ajutor, sunt in depresie
- 8Problema Erectie! Va rog sa imi raspundeti si nu in bataie de joc! Multumesc
- 2Lipsa Erectie
- 0Durere Testicul + Nu se ridică
- 5Probleme erectie, apetit sexual
- 2Nu mi se scoala penisul. Va rog ajutati cu solutii.
- 16Nu mai pot avea erectie (26ani)
- 4Nu mi s-a sculat la curve
Mai multe informații despre: lipsa erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: