problemă obturaţie canal

Acum doua săptămânii am fost la stomatolog care mi-a umblat la o plomba mai veche, mia curăţat canalul cu acele specifice si o solutie de clor.DUpa o saptamana la fel dar spalaturi cu acea solutie mai multe care îmi dădeau o senzaţie de usturime pe canal.
La final dupa acest proces mi s-a obturat canalul, iar seara ma trezit din somn o durere de nedescris.
Am aceasta durere de 4zile nu stiu ce sa mai fac, pe radiografie nu apare nimic dar eu simt ca zvâcneste la baza dintelui.
Va mulţumesc.
La final dupa acest proces mi s-a obturat canalul, iar seara ma trezit din somn o durere de nedescris.
Am aceasta durere de 4zile nu stiu ce sa mai fac, pe radiografie nu apare nimic dar eu simt ca zvâcneste la baza dintelui.
Va mulţumesc.
4 comentarii

Buna ziua! Dupa obturatia de canal este normala o durere, care cedeaza treptat in 7-10 zile si pentru care se recomanda medicatie antiinflamatoare. Ati facut si radiografie de control dupa obturatie si a vazut-o medicul dumneavoastra?!

Da domna doctor uitati radiografia:
http://i61.tinypic.com/28k56af.jpg
durerea nu mai are aceiaşi intensitate dar mă doare, iar sub buza cand apas la baza dintelui sau pe el ma doare.
Sa mai astept?
http://i61.tinypic.com/28k56af.jpg
durerea nu mai are aceiaşi intensitate dar mă doare, iar sub buza cand apas la baza dintelui sau pe el ma doare.
Sa mai astept?

Pe radiografie pare sa fie in regula( dar nu radiografia este singurul criteriu ); avand in vedere ca obturatie este recenta, va sfatuiesc sa mai asteptati cateva zile.

Ok va mulţumesc, deja durerea s-a mai diminuat.
O zi frumoasa!
O zi frumoasa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2inflamatie dupa tratament-obturare canal
- 1parodontita?obturatie canal
- 1obturatie canal - ceva normal ?
- 3Obturatie de canal infectat la masea fara nerv
- 2Durere obturatie de canal
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 1Durere masea
- 3obturatia de canal
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 2Probleme la extractia unui nerv
- 3Probleme tratament de canal
- 1Masea - sa îmi scoată plomba provizorie după 2-3 luni
- 0Lucrare canal
- 0Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 2Tratament pe canal la microscop finalizat cu abces în gingie
- 2Durere masea dupa scoaterea nervului
- 0Urgent: Varf de ac rupt in canal dentar in 2015 si amortire zona fetei de cateva luni
- 0Material rămas în gingie în urma obturației de canal
Mai multe informații despre: Obturatia de canal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: