probleme
buna ziua, pentru ca imi doresc sa mai fac un copil, mi-am facut toate analizele legate de sarcina.
la analiza
- micolasma ureeaplasma mi-a iasit ureeaplasama pozitiv peste 10.000CCU/ml
- analiza secretiei flora microbiana abundenta, predominant bacilara gram negativa.
- La papanicolau - frtiu satisfacator, intens inflamator, NILM
La data la care am facut aceste analiza, eram sub tratament cu antibioitic - ciprofloxacin intrucat aveam o infectie urinara.
este posibil ca acum sa fiu insarcinata. Am facut testul de sarcina si liniuta care indica sarcina este vizibila. Nu la fel de evidenta ca liniuta de test, dar este vizibila.
ce imi recomandati?
multumec
la analiza
- micolasma ureeaplasma mi-a iasit ureeaplasama pozitiv peste 10.000CCU/ml
- analiza secretiei flora microbiana abundenta, predominant bacilara gram negativa.
- La papanicolau - frtiu satisfacator, intens inflamator, NILM
La data la care am facut aceste analiza, eram sub tratament cu antibioitic - ciprofloxacin intrucat aveam o infectie urinara.
este posibil ca acum sa fiu insarcinata. Am facut testul de sarcina si liniuta care indica sarcina este vizibila. Nu la fel de evidenta ca liniuta de test, dar este vizibila.
ce imi recomandati?
multumec
2 comentarii
In primul rand trebuie facut un test de sarcina - daca ai dubii ref la cel facut de tine, mergi la clinica si fa-ti un test acolo ( din sange)/ asemenea, dc este pozitiv recomand consult medical si eco de depistare varsta sarcina. Medicul OG iti va spune ce tip de tratament sa urmezi, exista antibiotice care functioneaza si sunt recomandate pe sarcina- oricum va trebui sa refaci analizele si impreuna cu medicul care le va interpreta sa decideci tratament, solutii. Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6hepatita C si sarcina
- 5Candida recomandare Gynofort... cand pot sa am bebe?
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 3dupa cat timp pot face copii-?
- 8Putem avea copii daca a fost diagnosticat cu oligozospermie?
- 14Ovare micropolichistice-urgent pentru domnul doctor
- 4Pot sa raman Insarcinata
- 3daca am uterul retrovers pot asa am copiii?
- 4anexita.. dar vreau un bebe
- 4vrem un copil
- 9vreau sa fiu mamica
- 3vreau un copil
- 9Lama lichid in FSD? Sfat, va rog!
- 15vreau un bebe
- 0Dupa antibiotic, pot concepe un bebelus? e sanatos?
- 8Vreau un bebe
- 3nu raman insarcinata
- 0de ce nu raman insarcinata?
- 3sarcina si problemele ei
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: