probleme
buna ziua, pentru ca imi doresc sa mai fac un copil, mi-am facut toate analizele legate de sarcina.
la analiza
- micolasma ureeaplasma mi-a iasit ureeaplasama pozitiv peste 10.000CCU/ml
- analiza secretiei flora microbiana abundenta, predominant bacilara gram negativa.
- La papanicolau - frtiu satisfacator, intens inflamator, NILM
La data la care am facut aceste analiza, eram sub tratament cu antibioitic - ciprofloxacin intrucat aveam o infectie urinara.
este posibil ca acum sa fiu insarcinata. Am facut testul de sarcina si liniuta care indica sarcina este vizibila. Nu la fel de evidenta ca liniuta de test, dar este vizibila.
ce imi recomandati?
multumec
la analiza
- micolasma ureeaplasma mi-a iasit ureeaplasama pozitiv peste 10.000CCU/ml
- analiza secretiei flora microbiana abundenta, predominant bacilara gram negativa.
- La papanicolau - frtiu satisfacator, intens inflamator, NILM
La data la care am facut aceste analiza, eram sub tratament cu antibioitic - ciprofloxacin intrucat aveam o infectie urinara.
este posibil ca acum sa fiu insarcinata. Am facut testul de sarcina si liniuta care indica sarcina este vizibila. Nu la fel de evidenta ca liniuta de test, dar este vizibila.
ce imi recomandati?
multumec
2 comentarii
In primul rand trebuie facut un test de sarcina - daca ai dubii ref la cel facut de tine, mergi la clinica si fa-ti un test acolo ( din sange)/ asemenea, dc este pozitiv recomand consult medical si eco de depistare varsta sarcina. Medicul OG iti va spune ce tip de tratament sa urmezi, exista antibiotice care functioneaza si sunt recomandate pe sarcina- oricum va trebui sa refaci analizele si impreuna cu medicul care le va interpreta sa decideci tratament, solutii. Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu raman insarcinata
- 2vreau un copil?
- 8sarcina tubara stanga
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 4Sunt disperata vreau sa am un copil, iar de un an de zile nu am ciclu menstrual
- 3Vreau bebelus!
- 8vreau un bebe
- 6vreau un bebe.
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 5vreau un bebe: ce analize trebuie sa facem si unde?
- 9ce analize sa fac pentru a verifica daca pot face copii?
- 9vreau sa fiu mamica
- 3analize inainte de sarcina
- 0Dupa antibiotic, pot concepe un bebelus? e sanatos?
- 5Sfat pentru a ramane insarcinata
- 0analize bolile copilariei inainte de sarcina
- 5Imi doresc enorm un copil si nu stiu ce sa mai fac
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 3Acidul folic poate intarzia ciclul menstrual ?
- 1tratament pentru a ramane insarcinata
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: