probleme cu picioarele in special cu gamba dreapta!

03-11-2009
nykyta83@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
nykyta83@yahoo.com
Buna! am 26 ani si am lucrat foarte mult in picioare. anul trecut in vara m-au lasat tendoanele si am fost la urgenta. aveam gleznele asa de umflate, parca eram muscata de viespii. atunci mi s-a dat celebrex. am purtat si ciorapi medicinali si. in aceasta primavara au inceput sa ma doara genunchii, nu puteam dormi noapte de dureri. am inceput sa fac recuperare medicala si am inceput sa ma simt mai bine. in iunie au inceput durerio de gambe in special gamba dreapta. am fost la vreo 5 dr. specialisti chirurgi din timisoara si mi-au dat detralex( unu zicea ca 2 pe zi altu zicea 2 dimi si 2 seara). am luat una dimi si una seara cam 3 luni si am zis sa iau o pauza. durerile n-au incetat, am inceput sa-mi provoace furnicaturi, intepaturi si usturimi in gamba dreapta. mi-am dat demisia la inceputul lunii august pt ca asa mi s-a spus sa nu mai lucrez. aaaa vena safena pe membrul inferior drept are 3 mm si am facut eco doppler si mi s-a spus ca nu e grav. am fost si la un dr ometa care face acupunctura si mi-a zis sa-mi fac rmn la zona lombara dar nu mi-am facut ca nu am mai avut bani, ma costa 5 mil si daca sunt somera, nu mi-am mai permis, oricum dau ffff multi bani pe medicamente. mi-am cumparat si gambieri de compresiune medie. acum am inceput sa-i port, dar daca nu mai lucrez nu-i port des, stau mai mult acasa. vreau sa-mi spuneti parerea d-voastra, deoarece plec sa muncesc in anglia sapt viitoare si vreau sa stiu ce parere aveti! daca se poate sa-mi trimiteti un e-mail-va multumesc! o zi buna!
10 comentarii
0
03-11-2009, ora 14:36
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna! Toate tratamentele pe care le-ai facut pana acum le-ai facut degeaba - reiese f. clar din cele descrise, nu stiu insa daca iti si dai seama - si daca continui cu astfel de tratamente alopate nu o s scapi de probleme, tot asa cum nu ai scapat nici pana acum.

Trebuie sa intelegi un lucru simplu daca vrei sa-ti mearga mai bine : nu ai absolut NICI o sansa de a te vindeca cu medicamente chimice !

Mai bine joci la lotto, acolo macar ai avea sansa sa castigi ceva, aici cu fiecare tratament facut iti distrugi si organele.

In loc sa arunci banii pe fereastra numai sa-ti agravezi problemele mai bine investeste-i intr-o consultatie la un medic homeopat cu experienta. Homeopatia vindeca usor astfel de probleme, indiferent daca crezi sau nu acest lucru.
Nici de RMN nu ai nevoie care pe langa faptul ca iti dauneaza, chiar daca ar descoperii ceva in urma analizei medicamente chimice vindecatoare inca nu exista. Deci iar bani aruncati pe fereastra.

Rremediile homeopate sunt f. ieftine, cu 30 de lei ai luat deja tot ce iti trebuie pt. un tratament vindecator. Si in Anglia sunt homeopati si remedii homeopate. Asa ca, schimba macazul...
0
03-11-2009, ora 15:03
nykyta83@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
nykyta83@yahoo.com
Multimesc! deja m-am interesat si mi-am facut o programare la DR. Gheorghe Jury- homeopat. am reusit pnetru saptamana aceasta joi, la inceput mi s-a spus ca abia peste 2 sapt ma poate primi dar m-am descurcat. :) le-am spus ca plec si nu mai am timp. acum as dori sa stiu ce anume sa-i spun, asa cum v-am descris d-voastra? imi dati inca un sfat? multumesc!
0
03-11-2009, ora 18:00
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Felicitari ! Ai ajuns la unul sau chiar la cel mai bun homeopati din Romania !
Dr. Jurj o sa te intrebe tot ce vrea sa stie. Sunt sute de intrebari... Succes.
0
05-11-2009, ora 16:36
nykyta83@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
nykyta83@yahoo.com
Buna! Tocmai m-am intors de la Dr Jurj. Mi-a dat Rhus toxicodendeon D30, 3 granule pe zi si m-a pus sa-mi fac ceva analize (factor reumatiod, VSH, CRP, fibrinogen) apoi sa merg sapt viitore cu rezultatul. Nu mi-a zis nici un diagnostic. Oare e grav! pt ce boala de fac analizele astea? stiti cumva? sunt foarte curioasa si nelinistita pt ca am citit la fiecare in parte pt ce se fac si nu am ajuns la o boala comuna!!!
0
05-11-2009, ora 16:52
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Foarte bine, urmeaza tratamentul.
Homeopatia nu lucreaza cu diagnostice ca alopatia.
Alopatia da dignostice dar nu stie sa vindece mai nimic.
Homeopatia nu da diagnostice dar stie sa vindece boala de care sufera omul.

Ce iti aduce sa sti un nume stiintific la simptomele pe care le simti si le sti deja ????
Te simti mai bine si mai linistita daca in loc de "dureri de mijloc" ai "sciatiaca" sau altceva ?

Asta este o prostie si nu ajuta pacientului deloc ci numai doctorilor sa stie cu ce boala mergi la el pentru ca trebuie sa bati la multi doctori la usa pt. o singura suferinta, din specialist in specialist si daca le spui "sciatica" atunci ei stiu si cu ce au de a face spre deosebire de "ma doare spatele".

Problema este ca daca primul medic a pus diagnosticul gresit si urmatorii vor pica in aceeasi greseala si asa pacientul pirde timp pretios si risca sa fi tratat ani de zile gresit.

In homeopatie medicul te intreaba cum te simti la momentul de fata si asta este mai sigur decat un diagnostic pus de alt medic inaintea lui.

Culmea medicinii gresite se vede f. bine aici un forum:
1. oamenii intra aici zilnic sa intrebe ce inseamna diagnosticele pe care le au
2. oamenii stiu ce au exact in termeni stiintifici dar nu sunt vindecati de nimeni, raman atat cu numele cat si cu boala.

Daca gandesti un pic o sa-ti dai si tu seama de inutilitatea pt. pacient a numelor stiintifice la bolile de care sufera.
0
05-11-2009, ora 17:15
nykyta83@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
nykyta83@yahoo.com
:)) da stiu ce vreti sa spuneti ! dar era o nebunie la cabinet, a si vomat un copil, nu se respecta programarea, nici ordinea in care s-a ajuns. si cand am intrat in cabinet, mi s-a parut ca tot pe fuga s-a facut totul. maxim 5 min a durat toata consultatia. poate dupa analize a sa-mi fie mai clara situatia! multumesc!
0
05-11-2009, ora 21:19
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Daca remediul este potrivit nu conteaza cate minute a durat consultatia. De multe ori anumite remedii pot fi gasite numai dupa cateva fraze. Depinde de simptomele prezente si claritatea lor. Mai dificil era daca va tinea 1 ora sa va gaseasca remediul. Insa orice doctor cat de bun poate face greseli in alegerea remediului, dar asta nu inseamna insa ca este homeopatia de vina. Des trebuie ceva rabdare.
0
26-11-2009, ora 19:26
cemah
Nu este medic/terapeut
cemah
scarface, ai spus ca "Nici de RMN nu ai nevoie care pe langa faptul ca iti dauneaza (...)".

poti sa-mi explici cum dauneaza RMN-ul sau doar te arunci in declaratii fara sa stii despre ce e vorba?
0
26-11-2009, ora 21:05
nykyta83@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
nykyta83@yahoo.com
buna! n-am mai trimis nici un masaj deoarece am ramas masca la tot. nu pot sa spun altfel. am facut analizele de mai sus, mi-au iesit foarte bine. am fost cu rezultatul inapoi la dr. jurj si nici nu stia de unde sa ma ia, a trebuit sa-i spun eu rpd despre ce e vb! si nu stiu cat a inteles! mi-a zis" noteaza rpd pana nu uiti adresa mea de e-mail, si sa-mi scrii", i-am trimis e-mail la cateza zile sa-i mai explic, m-am gandit ca daca vede scris intelege mai bine! nici un raspuns! si nici un rezultat. poate o fi bun "pt raceli", imi pare rau sa spun asta! la cati dr am fost pana acum am inceput sa ma pricep cam la orice problema de sanatate.
AM DURERI IN GAMBA DREAPTA DE INNEBUNESC! IAU PROSTIILE ALEA DE GRANULE DAR NU CRED NICI 10% CA MA AJUTA! AU TRECUT MAI MULT DE 3 SAPT DE CAND AM INCEPUT SA LE IAU SI. MA DOARE LA FEL. MAI NOU, DE O SAPT TIN FASA ELASTICA PE GAMBA SI MA DAU CU UNGUENT DE GALBENELE. CAT PORT FASA NU MAI SIMT MARE DURERE. DAR NOAPTE MI-E FOARTE GREU SA ADORM. AM O STARE DE NELINISTE.
TARE MI-AS DORI SA FIE MACAR UN DR IN ROMANIA CUM E DR. HOUSE( FILMUL).
0
23-04-2012, ora 21:06
bluvia
Nu este medic/terapeut
bluvia
ptr nykyta83
au trecut 3 ani de cand ai postat pe forum?cum te simti?
probabil ca totul pleaca de la coloana lombara
scrie-mi te rog -*
mie mi se umfla doar glezna dreapta.am facut doppler si nimic.


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: