probleme de sanatate

05-10-2011
chopardine
Nu este medic/terapeut
chopardine
De cativa anii., ma confrunt cu o problema de sanatate, ca simptome am, vertijuri dureri de articulati nu foarte severe, flegme in gat tot timpul; dureri in gat si fac raceli, probleme cu vederea... cate o data nu frecvent, dureri de dinti furnicaturi, intepaturi, amorteli mai mereu.ale mebrelor, oboseala excesiva dupa-amiaza, nervozitate, palpitati, batai neregulate ale inimi...constipare sau diaree, si am simptome psihologice.panica stres si depresi...va multumesc pt raspuns.
3 comentarii
0
05-10-2011, ora 22:36
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Ca sa-ti raspunda un medic,
scrie daca:
- ai fost la vreun control
- ce diagnostic ti-au scris?
- ce tratament ai primit si DACA ai si urmat tratamentul?
- lucrezi sau nu?
- ce te supara de ai aceasta stare de panica, stress, depresie?
- stai ffffffff mult DOAR la calculator: acasa, la serviciu?
- ai probleme in familie?

Iti doresc multa sanatate.
0
06-10-2011, ora 08:27
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Faceti-va intai un set general de analize, in functie de modificarile care apar mergeti la specialitatile corespunzatoare, apoi la un consult psihiatric.
0
04-11-2011, ora 12:30
chopardine
Nu este medic/terapeut
chopardine
in 2004 am avut o infectie (ASLO) marit, adica 830 am facut tratament... cu pelicilina mult timp...urmat cu moldamin.
Din 2004 am inceput sa ma simt rau, in ce sens toate simptomele spuse mai sus. In principiu ma simt rau pana in momentul de fata, simptomele care persista mult sunt dureri de articulati, care se amplifica de la una la alta... si dureri de dinti, furnicaturi.ca niste intepaturi si vedere tulbure.si cate-o data uit numele prietenilor cu toate ca-i cunosc.mai simit cum mi se incalzeste corpul cu transpirati, bufeuri am devinit irascibil si ma inervez cand pe ton tare.. am facut multe analize de sange si nimic ba chiar tomografi, am fost la reumatologie, am facut teste factor reumatic si altele, am facut analiza VDRL si mi-a gasit (+ trei crucii) de unde? ca eu nu imi aduc aminte sa fi avut semne care duc la asta. tyin sa va spun ca mai facusem VDRL inainte si nu aveam nimic.si la neurolog am fost dar fara rezultate.m-am saturat sa umblu din doctori in doctori, si fara sens rezultat.tin sa va anunt ca am luat si medicatie pshiatra, si fara nici un folos, parca ce am eu avanseaza din ce in ce mai mult.
Va rog din tot sufletul un sfat, daca puteti sa ma ajutati..multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns