Probleme in alăptare

13-11-2021
Dana Daniela2235
Nu este medic/terapeut
Dana Daniela2235
Buna ziua ! Sunt intr-o situație dificila la care nu mai am idei sau răspunsuri. La 3 luni și 2 săptămâni am încercat mai multe Game de lapte praf completare, Însă a avut dureri abdominale, refuza sa mănânce și ni s a recomandat Nan Ha, o săptămâna a mers bine apoi aceleași simptome, de fiecare data când mănâncă se bananeste, plânge, este agitata si refuza sa mănânce. Ultimul încercat este Aptamil fără lactoza care a mers, iar după 3 săptămâni are aceeași reacție Sunt depașită de situație si as avea nevoie de ajutor in privința asta.. Va mulțumesc !
( in prezent bebele este alaptat doar cu lapte praf )
1 comentarii
0
16-11-2021, ora 11:19
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Este o greseala schimbarea frecventa a formulei de lapte praf, care avand fiecare componentele si textura personalizata, obliga sugarul sa se tot adapteze la noua conditie. Nu vorbiti despre castigul in greutate al micutului in tot acest timp. Pacat ca nu ati ALAPTAT ( adica nu ati dat bebelusului LAPTE DVS.DE MAMA), care ar fi exlus toate aceste chinuri pt. el. Ceea ce faceti in prezent este sa il alimentati cu diverse formule de lapte praf, care nu vor putea echivala beneficiile laptelui de mama. Poate au fost motive reale care au dus la toata bataia asta de cap, si, ca sa raspund intrebarii puse, va sugerez sa ii dati Topfer Bio L.P. 0-6 luni. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme des întâlnite în alăptare
  •