Probleme la ovare

16-07-2018
Karina.ivan
Nu este medic/terapeut
Karina.ivan
Buna seara! Întâmpin si eu o problemă.Am o mica infectie vaginală.Desi ma tratez corespunzator cu băi cu bicarbon, gel special, etc, recent au inceput sa ma doară si ovalurile.Cred ca alea sunt.Simt dureri in stanga si dreapta sub burta.Ce se intampla?Ma puteti lumina si pe mn, va rog?Ca sa numai merg la medic ca mi e rusine..
5 comentarii
2
17-07-2018, ora 11:34
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Nu inteleg termenul de ovaluri. Va referiti cumva la ovare ?

dr Petre Muresan
0
17-07-2018, ora 19:06
Karina.ivan
Nu este medic/terapeut
Karina.ivan
Da..asa se numesc. :)) Imi cer scz de greseala..:)
0
23-07-2018, ora 17:49
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
In cazul dumneavoastra este necesara o ecografie abdomino-pelvina.

dr Petre Muresan
0
08-12-2018, ora 12:19
Anonim1414
Nu este medic/terapeut
Anonim1414
Buna ziua. Ma confrunt și eu cu o problema, în ziua următoare după terminarea menstruației a acestei luni (decembrie), am o durere la ovarul drept mai exact, balonări, și senzație de urinare mult mai dese decât am în mod normal, luna aceasta ciclul menstrual mi a întârziat 2 zile conform calendarului (am ciclu regulat la 26 de zile), am avut relații intime (protejate cu prezervativ și fără ejaculare) aceasta s a produs ulterior prin...masturbare.. Întrebarea mea este una evident, clișeică, poate fi cumva vorba despre o sarcina? Menționez ca și lunile trecute (mai exact Sf lunii octombrie) am avut relații intime, protejate (prezervativ +ejaculare afara), menstruația mi a venit la ziua fixa, mai exact pe data de 3 noiembrie, iar la sfârșitul aceleași luni (z 30) mi a venit pt luna decembrie cum ar veni, conform calendarului trebuia sa vina pe data de 28 noiembrie.. Dacă nu poate fi vorba despre o sarcină, poate fi altceva? O răceală la ovare sau...scurgeri anormale nu pare să am, doar acele simptome enumerate mai sus, plus durere de spate, care tinde puțin și spre rinichi...in perioada aceasta am fost și sunt foarte stresată, poate fi și asta o cauză? Îmi imaginez tot felul de lucruri..
0
08-12-2018, ora 12:54
Anonim1414
Nu este medic/terapeut
Anonim1414
Am uitat sa menționez ca menstruația ma tine cam vreo 7/8 zile.. Iar burtica pare din punctul meu de vedere ușor mai proeminenta în partea de jos, spre zona pubiana.. Ori e doar imaginația mea.. Sunt slaba de când ma știu, iar de câteva zile am observat acest lucru. Plus ca am acele mici dureri de ovare și tot timpul o senzație de scurgere sau și urinare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  •