Prolaps de valva mitrala. Insuficienta mitrala.

03-11-2009
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Am fost diagnosticat cu boala de mai sus. De o saptamana am avut intepaturi foarte puternice la inima care treceau, dar de vreo doua zile ma strange inima in continuu si ma doare. Mi s/a recomandat aspacardin si nitropector. Este posibil sa treaca aceste dureri?
20 comentarii
0
03-11-2009, ora 08:52
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Medicamentele pe care chiar le luati nu vindeca si va distruge sanatatea.
Vindecare gasiti numai prin remedii naturiste sau homeopate. In alopatie gasiti numai "tratamente" cu efecte f,. periculoase. Ca pacient ar trebui sa stiti ce luati.
V-a informat doctorul ce substante sunt in aceste medicamente si ce efecte secundare au ?

Chiar daca durerile trec, aceste "medicamente" au efecte negative masive asupra intregului organism, Nitropector este un fel de nitroglicerina, dar cu mult mai puternica si care se foloseste in explozive iar aspacardin este acid aspartic, o toxina extrem de nociva si care intre timp din pacate se foloseste in loc de zahar si se pune in toate produsele ca inlocuitor.

Amandoua substantele pe care le ingurgitati sunt toxice pt. organism si de la asa ceva in veci nu se va vindeca nici un om, ci dimpotriva, va primi daune.

Despre aspartam puteti citi aici:
forum.romedic.ro/prod/Drumul_către_iad_este_pavat_cu_aspartam__034479.html

Despre nitropector care contine "Pentaerythritol tetranitrate" aici :

Pentaerythritol tetranitrat (PETN, also known as corpent, pentrite, or rarely and primarily in German as nitropenta or pentrit)[1], is one of the most powerful high explosives known, with a relative effectiveness factor (R.E. factor) of 1.66."

"Pentaerythritol tetranitrate este unul din cele mai puternice explozive cunoscute".
Sursa (en.wikipedia.org/wiki/Pentaerythritol_tetranitrate)

Va sfatuiesc ori sa va tratati singur cu remedii naturiste, ori sa mergeti la un medic naturist sau homeopat.
Ce faceti acum este cea mai proasta solutie posibila. Medicina alopata nu cunoaste un singur medicament nedaunator la boli de inima (si nu numai) iar credinta oarba in astfel de "medicamente" nu o sa va aduca nimic bun. Singurul lucru care va ajuta este efectul de placebo: adica stiti ca luati un medicament care va ajuta. Insa efectul acesta e de f. scurta durata fata de toxicitatea acestor medicamente.
0
03-11-2009, ora 09:02
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Mulţumesc pentru răspuns. Eu nu am spus că-mi trece durerea cand iau asparctan. Am inceput sa iau de o zi, dar nu simt nici o modificare. Trebuie să iau 20 de zile.
Şi eu sunt pentru medicina naturistă, dar nu ştiu ce tratament naturist se ia pentru aceasta boala, Sunt impotriva homeopatiei. Din ce am citit eu, deşi aparent foloseste produse naturale, este mai degrabă o superstiţie...
Am sa incerca sa citesc tot ce ati scris, dar vad ca este foarte mult. Ştiti cumva daca e posibil cumva ca sa trebuiasca sa se ajungă la operaţie in cazul aceste boli?
0
03-11-2009, ora 11:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Eu personal folosesc in general atat medicina naturista cat si homeopatia. Medicina naturista nu prea o mai folosesc insa din cauza lipsei de precizies si de eficienta la multe afectiuni cat si a duratei indelungate pana da rezultate. Altfel sunt rezultatele homeopatie care este o medicina naturista dar cu posibilitatea de
a regla puterea remediilor. Un ceai ramane un ceai, o tinctura ramane o tincutura, in timp ce un remediu facut din aceeasi planta ca si ceaiul se poate fabrica in sute de puteri diferite cu ajutorul dilutiilor homeopate.
Trebuie sa beti un ceai o luna de zile pt. a acea acelasi efect ca o singura granula homeopata in dilutia 30 si care costa numai sutime sau miime din banii dati pe acel ceai.

Homeopatia nu este nicidecum o superstitie ci este chiar singura stiinta medicala naturista occidentala.
In medicina naturista occidentala nu exista nici cercetari riguroase si nici o baza comuna de date ca de ex homeopatie sau medicina chinezeasca.
Dar homeopati intrece atat acupunctura cat si medicina chineza. Dr. Gheorge Jurj, unul din cei mai celebrii homropati romani, un medic cu facultate, s-a lasat si de medicina alopata si de acupuntura de cand a ajuns la homeopatie din acelasi motiv: simplitatea si eficienta ei.

Daca cineva v-a inoculat ideea de "superstitie" (orice omul nu cunoaste si nu intelege se poate clasifica asa) va puteti convinge singur de eficienta ei consultand un medic homeopat cu experienta. Cititul in sine nu poate convinge decat pe putini.

Daca se ajunge la operatie este numai daca nu va vindecati si faceti lucruri gresite ca de ex. astfel de tratamente ca cele date mai sus. Mai mult nu pot a va spun.
0
03-11-2009, ora 11:37
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Sunt bucuros ca exista acest site si ca putem să facem schimb de idei. Recunosc că sunt un analfabet in ceea ce priveste cunostintele medicale.
Legat de homeopatie am citit foarte puţin din cartea "Sănătate cu orice preţ?" Cartea prezintă anumite practici medicale care nu sunt ştiinţifice şi care chiar lucreză cu puteri supranaturale oculte. Cartea aminteste acupunctura, hoemopatia, , radiestezia, reflexologia, iridologia, fitoterapia, etc. Cu riscul de a părea înapoiat din epoca de piatră, vreau să va spun că eu cred ca chestiile astea cu bioenergii, cu puteri interioare, chiar cred că sunt de la Satana... Nu stiu daca homeopatia este o ştiinţă. Trebuie să citesc mai mult.
Problema este că nu ştiu ce să fac in momentul de faţă deoarece mă strânge foarte tare inima şi mă înjunghie. Am înţeles că nu există tratament naturist pt aceasta afecţiune. Iar tratamentul medicamentos (pe care si eu vreau să-l evit, dar acum nu am ce face) nu vindecă boala ci o incetineste.
Văd că dvs aveţi mai multe cunostinte medicale. Ştiţi vreun tratament naturist pt această affectiune?
Si as vrea să vă mai intreb daca ati studiat despre homeopatie si din perspectiva unui doctor creştin? Aceştia ce zic? Sunt deacord cu ea? O acceptă ca fiind buna?
0
03-11-2009, ora 18:10
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu am zis ca nu exista tratament naturist, am zis numai ca nu sunt asa de eficiente ca si homeopatia care este o stiinta adevarata si se bazeaza pe acealasi principii naturiste. Pt. dvoastra ce este stiinta ?
Ceea ce spune industria farmaceutica ca este sau ceea ce trebuie sa fi auzit si sa cunoasca orice om ?
Nimeni nu le cunoaste pe toate iar industria farmaceutica nu este proasta sa recunoasca homeopatia. Nici macar acupunctura nu este recunoscuta ca ceva real !

Daca homeopatia ar fi de la Satana eu as fi primul care nu ar practica-o, pt. ca sunt atat un crestin credincios dar mai ales un crestin foarte documentat si foarte critic. Nici nu mai gasiti unul critic si prident ca mine... puteti sa cautati oriunde.
Cunosc destule practici f. periculoase si satanice ca hipnoza, reiki, ALOPATIA (tratamentul cu toxine in doze puternicie), dar de homeopatie nu stiu nimic gresit. Prejudecatile apar din necunoastere si prudenta exagerata...nu este cazul !

Daca doriti remedii naturiste pt. inima si probleme cu inima chiar de la Dzeu le puteti gasi aici:
www.leacuri.net/index-Dateien/hildegard.htm

Sunt o sumedenie, alegeti-va ce gasiti acolo, anumite plante si remedii mai complicate le puteti cumpara insa numai din Germania. Adresa este pe site.

Un remediu f. simplu si eficace pt. junghiuri la inima este de ex. vinul cu patrunjel (cunoscut si de la Maria Treben) dar originar de la Hildegard.
Poate vinul vi se pare mai putin satanic decat o granula de zahar homeopata :-)
Succes
0
03-11-2009, ora 18:35
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Recunosc ca nu sunt in stare să răspund pentru că nu sunt documentat, dar dacă sănătatea imi va permite am să citesc mai multe despre homeopatie. Observati totuşi că criteriile de folosire a unei metode de tratament nu depinde de rezultatele obţinute, ci dacă e corect din punct de vedere spiritual să folosesti acel tratament. De exemplu cineva ar putea să spună că hipnoza la vindecat de nu ştiu ce boală. Un creştin totuşi nu va folosi această practică niciodată. Tot aşa si cu homeopatia. Nu rezultatele pe care le dă ea interesează in primul rând pe creştin, ci dacă este aprobată de Dumnezeu.

Mulţumesc pentru adresă, si voi căuta să vad dacă găsesc ceva specific pt problema mea. Pe mine, aşa cum spuneati si dvs inrr-un mesaj anterior, mă interesează ceva specific pt problema mea.

Domnule eu nu beau nici vin ;) Imi pare bine că mai putem glumi în ciuda bolilor de care suferim fiecare. Poate că voia bună e unul dintre cele mai bune leacuri...Dar când vin problemele parcă dispare si asta. Eu nu beau vin niciodată si nici alcool. Dacă ştiţi si alte remedii mai creştineşti spuneţi-mi ;)
Am mai citit că in această boală tratamentul nu face altceva decît să prelungească timpul până la operaţie ;(((((((( Asta mă îngrijorază foarte tare mai ales că eu am aceste simptoame continue pe care nu le-am avut niciodată. Mă ţine inima în mod contiinuu...
Ce este aceea o granulă de zahăr homeopată?
0
03-11-2009, ora 18:38
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Alopatia este tratamentul obişnuit oferit de doctori cu medicamente uzuale? Considerati că este satanic?
0
04-11-2009, ora 09:00
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Homeopatia vine de la Dzeu si lucreaza pe principiile naturale dupa care functioneaza sufletul omului. Considerati cumva dumenezeisc radiiatiile chimice, chimioterapia, indepartarea organelor si medicamentele exclusiv toxice cu efecte adeverse de 100% ???? Atunci nu aveti decat sa folositi aceste metode barbare "dumnezeiesti".

Problema este ca ati raspuns deja cu toate ca nu sunteti documentat. Adica ati raspuns din prejudecati, ca cei mai multi oameni. E ceva firesc, insa care nu-i aduce folos omului. Intai documentati-va si veti vedea ca prejudecatile dispar. Homeopatia vindeca si nu mai este nevoie de operatie daca sunteti vindecat. Operatia este intotdeauana dovada ca ceva sau cineva nu a fost in stare sa vindece. Cand ajungeti pe masa de operatie acesta inseamna esecul medicinii in a va vindeca.
Dupa cum am spus, la linkul de mai sus gasiti numai remedii direct de la Dzeu. Daca nici acelea nu va ajung atunci nici Dzeu nu are ce sa va faca. Dar daca sunteti un crestin adeverat, de ce mai sunteti bolnav ? Dzeu v-ar putea ajuta si direct prin rugaciune ? Cum se face ca alergati pe la doctori ?
0
04-11-2009, ora 09:33
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Dacă apendicita dă în peritonită, ce vindecare să mai existe, trebuie scoasă! Nu mi se pare barbar, ci un act de milă.

Cred că m-am exprimat greşit. Nu sunt documentat aşa cum aş vrea. Adică am citit foarte puţin şi am tras nişte concluzii în fugă.Nu cred că am răspuns ca ceilalţi oameni. De obicei omul obişnuit nu este interesat pe ce cale vine vindecarea. Dacă se vindecă prin hipnoză, prin bioenergie, prin puteri paranormale, nu contează pt el, el vrea să scape de dureri prin orice metodă. Că-i de la Dracu sau de la Dumnezeu nu contează, rezultate să dea.


Şi credincioşii adevăraţi se îmbolnăvesc şi mor ca şi păcătoşii notorii. Sfântul Apostol Pavel a fost bolnav şi s-a rugat să se vindece, dar Dumnezeu nu l-a vindecat. Medicii sunt lăsaţi de Dumnezeu. Nu este o lipsă de credinţă dacă apelăm la ei.

In homeopatie se dă o bucăţică de zahar şi aceasta vindecă?
0
04-11-2009, ora 10:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Domnu Macarie, ati inteles gresit ! Nu era vorba de astfel de operatii de urgenta, in caz de acccidente si apendicita...era vorba de acele operatii unde se elimina organele...
Medicii sunt lasati de Dzeu, dar si ei sunt oameni si tot asa cum un om ii poate servi lui Dzeu sau dusmanului lui, tot asa si medicii pot alege sa practice o medicina lasata de Dzeu sau una care nu-i serveste omului.
Cati medici cunoasteti care cred in existenta sufletului ?
Cati medici cunoasteti care v-au intrebat ce probleme sufletesti aveti ?
Este chiar o lipsa de ratiune de a apela la metode barbare de tratament si care nu vindeca in mode evident si asta este indiferent de credinta pe care o are omul.
Daca cititi mai atent si nu pe fuga nu ati pune asemena interbari ca cea din urma...
In orice caz, documentati-va mai bine, poate ajungeti la alte concluzii. Succes.
0
04-11-2009, ora 11:34
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Domule aveţi dreptate. Trebuie să mă documentez. Eu aşa înţelesesem de la dvs. şi anume că în homeopatie îţi dă o bucăţică de zahăr şi te vindeci. Iertat să fiu dacă intrebarea mea e stupidă.
Legat de suflet. Depinde ce înţelegem fiecare prin suflet.
Am intrat în contact cu medici care s-au interesat ce probleme sufletesti am.
0
04-11-2009, ora 16:19
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
eu una, recunosc nu am suficienta experienta cu pacientii si tot... dar sunt multi care simt nevoia sa vorbeasca si ii intrebam si ii ascultam si incercam sa vedem si ce le face sufletul nu numai corpul... si nu suntem in dezacord cu nicio medicina alternativa... acceptam orice ajuta pacientul si homeopatie (eu citesc si carti homeopate), medicina naturista, acupunctura etc... dar totul combinat cu medicina clasica si lucrand impreuna reusesc sa vindece pacientul... niciuna excluzand pe celelalte si sunt multe substante care folosite in concentratii diferite si altfel vor reusi sa aiba utilizari diferite... adica sa fim seriosi... daca iau nitroglicerina care in cu totul alte concentratii e folosita ca explozibil inseamna ca fac bum! ? ah cate ne e dat sa citim. niciun absolut nu e bun sa stiti nici acceptarea totala fie a medicinei clasice fie a celei alternative nici respingerea totala a vreuneia din ele.
nu m-am bagat in discutia asta decat pentru ca am vazut multi oameni tratati ani de zile exclusiv cu tratamente naturiste/homeopate, care au evitat doctorul din cauza sfaturilor repetate de a fugi de doctori si care ajung cu niste cancere in faze inimaginabil de terminale... in strainatate nu se mai intalnesc cazuri care la noi sunt depasite in ultimul hal exact din cauza lumii care fuge de doctor si se duce exclusiv la "vraci". si despre cine se spune atunci ca este vinovat ca nu poate vindeca omul? despre doctor desigur! nu e in stare prostul ala sa vindece nimic... dar ar fi putut daca omul venea mai devreme. nu zic ca sunt multi doctori buni... trebuie sa ii cauti pe cei buni... umbland uneori in mai multe locuri...
0
05-11-2009, ora 16:38
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna Bociu, ma bucur ca ganditi asa, nu toti colegii dvoastra gandesc astfel.

Insa nu tot ce spuneti este corect.

"" daca iau nitroglicerina care in cu totul alte concentratii e folosita ca explozibil inseamna ca fac bum! ?"
Nu, nimeni nu a spus ca face bum in afara de dvoastra, dar trebuie sa va ganditi ca o substanta care face BUM nu are cum sa fie o substanta de introdus in corpul uman ca si una care se foloseste ca pesticid...
Orice medic ar trebui sa posede cunostinte f. bune de toxicologie, din pacate nu prea cunosc nici un medic
care sa ia in consideratie aceasta STIINTA.

Intre un pesticid si exploziv sunt diferente minore, se pot folosi ambele in ambele scopuri.

Daca va pun matraguna in mancare va plangeti ca va otravesc, daca v-o pun intr-un medicament chimic nu va ingrijoreaza deloc.
Va speriati de botulina daca auziti de ea in spitale, dar sunt doctori care fac injectii cu ea zilnic.
Va speriati de mucegaiuri dar le dati zilnic la pacienti in doze imenese sub numele de "antibiotice".
Interziceti mercurul in plombe dentare dupa peste 100 de ani de folosire si il injectati direct in sange prin vaccine, desi nu are nici o functie in ele.
.

Ca medic trebuie sa priviti CRITIC orice substanta introdusa in organism indiferent de cine le VINDE pt.
ca pe organism nu-l intreseaza deloc cu ce scop se introduce aceasta substanta in el si nu ignora o toxina
doar ca a fost mai inainte declarata ca "medicament."

Ati citit undeva in cartile de medicina ce efect secundar are nitroglicerina asupra inimii pe durata indelungata ? ( in homeopatie este cunoscut efectul). Ma indoiesc.

Asa cum medicina alopata nu vindeca toate cazurile tot si e chiar departe de aface aja ceva (succesul real este de sub 1 la mie) tot asa nici homeopatia sau medicina naturista nu vindeca toate cazurile. Nimeni nu a afirmat un lucru contrariu.

Din pacate se insinueaza des ca doctorii ar face totul corect si ca in loc de medici naturisti sau homeopati adevarati ar exisat numai "vraci". Asta e replica standard dar nu are deaface cu realitatea.
Tot asa cum exista vraci si medici naturisti care nu merita acest nume tot asa exista si doctori homeopati si naturisti f. buni.

Si tot asa cum exista medici alopati buni exista o gramada de medici foarte prosti, asa cum se vede zilnic din care forum si din viata fiecaruia.

Daca este sa ne luam numai dupa statistica din acest forum alopatia distruge si tine bolnavi peste 90% din pacienti, indiferent ca este de vina medicul, medicina sau medicamentele.

Problema cea mai grava este urmatoare: indiferent de capacitatea unui medic alopat, atata vreme cat el lucreaza cu medicamentele alopate - care sunt TOATE nevindecatoare, toxice in exclusivitate si trateaza numai simptomatic - eficienta unui astfel de medic este f. f. slaba si ar fi chiar catastrofala fara ajutorul lui Dumnezeu. Caci degeaba este medicul bun daca nu foloseste medicamente care sa vindece.
In plus cat de greu este pt. cei mai multi pacienti sa ajunga la un astfel de medic...

Cea mai buna si eficenta solutie ar fi ca medicii alopati sa inceapa :
- sa realizeze macar greselile majore pe care la fac zilnic
- sa faca bilnatul la sfarsitul anului pt. a vedea rata de vindecare pe care o au cu adevarat
- sa realizeze necunoastina si incapacitatea cat si greselile evidente din multe domenii
- sa se lepede de prejudecata ca numai medicina alopata ar fi buna la ceva
- sa se lepede de prejudecata ca numai antibioticele ar ajuta in cazuri acute grave
- sa se lepede de prejudecata ca medicamentele sunt facute sa ajute si sa vindece
- sa se ocupe de descoperirea cauzei bolii si nu numai de tratarea simptomelor
- sa nu mai ignore alimentatia, toxinele, medicamentele si problemele sufletesti ca fiind cauze directe ale celor mai multor boli
- sa se lepede de obiceiul inutil de a vana microbii cu toxine chimice prin corp
- sa studieze cu sarguinta si alte ramuri stiintifice ale medicinii (homepatia, acupunctura si medicina chineza) si sa se convinga singur si nu din auzite si prejudecati de eficienta lor
- sa se lepede de folosirea medicamenteler toxice (cam TOATE din pacate...) si sa le inlocuiasca cu cele naturiste, homeopate, sau macar cu altele mai putin toxice.
- si bineinteles sa pastreze ce-i bun din medicina alopata (chirurgia, ortopedia, etc.)

Astfel de doctori exista deja destui ! Din pacate putini le urmeaza exemplul si restul raman ori la convingerea ca numai alopatia functioneaza ori ca numai aceasta are puterea de a vindeca anumite afectiuni.
0
05-11-2009, ora 19:09
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Desi nu ati atins tematica subiectului, ma bucur totusi ca subiectul propus de mine v/a dat posibilitatea să schimbati opinii.
0
13-11-2009, ora 21:04
floo
Nu este medic/terapeut
floo
ceau!..numele meu este florentina si am 18 ani..acum 4 luni am fost diagnosticata cu REGURGITRARE MITRALA SEVERA PRIN DILATARE DE INEL.INSUFICIENTA CARDIACA NYHA 2.mi sa spus ca trebuie neaparat sa ma operez deoarece altfel nu voi putea sa mai traiesc mai mult de un an...mam operat :D..mi sa facut o PLASTIE VALVULARA MITRALA CU INEL EDWARDS NR 28 MM, CIRCULATIE EXTRACORPOREALA..ELECTROZI EPICARDICI(aici nam inteles mare lucru, am citit de pe iesire:D)..
am fost opearata la Timisoara la PADUREA VErDE..
cand am iesit din spital miau spus sa iau o luna aspenter..iar mai apoi sa intrerup tratamentl deoarece nu mai e nevoie sa iau nimic..
3 luni mai tarziu..adica luni, 8 noiembrie..am intrat in fibrilatie(eram in ora de engleza:)))..profa a chemat salvarea)deoarece ma sufocam..ma durea foarte tare sub sanul stang si nu puteam sa respir..
cardiologul care era la urgente mia facut un eko(sper sa nu gresesc) si mia spus ca inelul e deplasat si ca mie afectata si aorta..
acum iau aspacardin de 2x2 tablete pe saptamanama, furosemid, calmogen, multiminerale, distonocalm si rudotel si tin sa va spun ca nu ma simt deloc bine:(..eu cred ca o sa mor!...
va rog sa ma ajutati!!!...
daca mai e cineva cu un caz asemanator va rog sami scrieti,...
0
13-11-2009, ora 21:14
floo
Nu este medic/terapeut
floo
macarie..inainte de operatie..am mers la un cardiolog cu urmatoarele simtome:..am zis ca ma inteapa inima(cik inima nu doare)..hmm..eu nas zice:D..imi amorteau mana si umarul stang, seara inainte sa ma pun sa dorm, mi se punea un fel de junghi sub sanul stang care numi dadea voie sa respir..ma sufocam, oboseam etc..
lasa tratamentele naturiste(care pe mine nu mau ajutat deloc)..
si incearca sa mananci cel putin o banana pe zii..deoarece contine potasiu..care ajuta foarte mult la muschiul inimii(miocardul)
0
14-11-2009, ora 18:34
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Nu am inteles exact. Sunteti operat?
0
15-11-2009, ora 12:01
floo
Nu este medic/terapeut
floo
da, sunt opeata de 4 luni!
0
15-11-2009, ora 12:03
Macarie
Nu este medic/terapeut
Macarie
Inseamna ca a fost foarte grav. Si cum va simtiti dupa operatie? Daca nu va operati ce se intampla?
0
15-11-2009, ora 12:05
floo
Nu este medic/terapeut
floo
daca nu ma operam..muream:)..mai aveam un an de trait!..
nu ma simt prea bine..am aceleasi simtome ca inainte de operatie..
tu cum te simti?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: