pt. Dl Flueraru Valeriu: sinuzita? cat de grav este?

01-04-2009
ericka
Nu este medic/terapeut
ericka
buna ziua,
de aproximativ o saptamana ma doare capul. initial, martia trecuta cand a inceput nu a fost foarte suparatoare, si am zis ca e din cauza ca am stat luni in frig si vant vreo ora. insa durerea nu a cedat nici pana vineri. vineri seara am luat la indicatiile unei prietene studenta la medicina 2 paracetamoale. sambata si duminica am fost ok, in sensul ca nu prea m-a durut nimic.apoi luni m-a luat iarasi durerea. ma doare fruntea si nasul cumva intre ochi, simt o presiune, iar din cand in cand ma dor si dintii de sus si urechea stanga.
tot pe partea stanga am impresia ca mi se scurge ceva din cap/nas in gat. dar cumva pe partea din interior.
insa nasul nu imi este infundat si nici secretii nu am de nici un fel.
luni si aseara am luat cate un paracetamol si am facut inhalatii cu ceai de musetel.
insa incep sa ma speriu, deoarece deja de o saptamana sunt asa, si acum a inceput sa ma doara si partea de sus a capului, ca si cum m-ar apasa tot timpul ceva in jos.
si mai am o senzatie ciudata si un gust rau in gura, in plus parca simt ca ma strange pielea capului, si imi arde fata...

oare am sinuzita???
si cat de grav este?
cum se trateaza?
doar cu punctii se poate? mi-e cam frica de idee

va multumesc anticipat pentru raspunsuri
2 comentarii
0
02-04-2009, ora 11:21
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
simptomele mentionate pot descrie o sinuzita.. nu e f grava.. insa se scapa greu de ea.. eu am de 8 ani, si dupa mai multe vizite la medic, mi s-a zis doar sa iau antiinflamatoare cand am dureri.. si cam atat :) sau inhalatii cu decongestionante.. chestii de genul. insa nu se poate face mare lucru. in anotimpul rece oricum o sa va doara... sau cand stati in curent.. si chiar si cu punctii.. acelea se fac pt a sparge punga de infectie.. insa chiar si dupa aceasta procedura poate sa reapara.
0
08-04-2009, ora 22:26
ioana_hart
Nu este medic/terapeut
ioana_hart
buna ziua. numele meu este ioana, am 25 si sinuzita de la 10 ani/ acum 10 zile am fost internata, incepusem sa nu mai aud cu urechea stanga. la spital mi sau facut 6 punctii, dar puroiul tot iesea. doamna doc mi-a spus sa ma operez, dar mie imi este frica. la prima punctie, am lesinat. ce ma sfatuiti?
va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns