puncte rosii pe corp
Mi-au aparut pe piele, pe tot corpul cateva puncte mici rosii. Nu le-am dat atentie, dar s-au înmultit. O analiza a sangelui m-ar putea lamuri ce am? La ce medic ar trebui sa ma adresez?
3 comentarii
Eu zic sa mergi mai intai la un medic dermatolog, iar el iti va spune daca este necesar sa efectuezi o analiza la sange..
Intr-adevar ar trebui sa mergi la un dermatolog, insa nu ar fi rau sa-ti faci si o hemograma pentru a vedea cum stai cu trombocitele. Acum cativa ani si eu am observat ca am pete mici rosii pe corp, in special pe picioare, si nu le-am luat in seama. Acum stiu ca am trombocitopenie, ca acele pete se numesc petesii si ca sunt semnale care ar fi trebuit sa-mi trezeasca suspiciuni cu privire la sanatatea mea. Nu vreau sa te sperii, insa sfatul meu este ca trebuie sa nu lasi lucrurile neinvestigate. Multa sanatate!
buna seara! spuneti-mi va rog ce sa fac miau aparut si mie si la toata familia
de citeva luni in urma niste puncte rosii care imi provoaca foarte mari mincarimi chiar pina la singe la inceput mai dispareau dar acum nu
de citeva luni in urma niste puncte rosii care imi provoaca foarte mari mincarimi chiar pina la singe la inceput mai dispareau dar acum nu
Alte subiecte recente din această secțiune: