Rabia !
Buna seara! Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. As vrea sa stiu daca as putea sa-mi fac preventiv un vaccin antirabic. Ma nelinisteste foarte mult faptul ca as putea contracta acest virus si numai acest lucru ar putea rezolva problema. Exista vreun risc/efect secundar daca mi-l fac? Va rog mult sa-mi raspundeti! Multumiri anticipate si numai bine!
1 comentarii
Din ce cauza va este frica de rabie ?
Traiti in pericol permanent de a fi muscat de caini ?
Vaccinul nici nu va protejeaza si are si efect secundare SIGURE ! (contine mercur si alte toxine)
Exista un remediu homeopat cu numele de Lyssinum CH200 (sau Hydrophobinum, acelasi lucru) pe care il puteti lua imediat (pana la 1-2 ore) dupa ce ati fost muscat de un caine turbat daca va este frica de acest lucru si care actioneaza sigur si eficient si este ca si un vaccin practic insa fara efectele negative ale celui alopat care nici pt. cainii turbati nu l-as recomanda.
In plus vaccinul va poate produce boala si se face in general de abia DUPA ce oamenii au fost muscati, lucru mult prea tardiv si inutil dupa stiinta medicala si o contradictie in sine.
Cainele trebuie in plus sa fie si turbat pt. a fi pericol...
Trebuie sa fiti si muscat si cainele sa fie si turbat...
Teama exagerata de caini este un simptom in homeopatie si denota ca aveti nevoie de un remediu homeopat care o poate vindeca impreuna cu alte simptome si afectiuni prezente.
Consultati un medic homeopat si nu o sa mai doriti vaccin antirabic !
Ati avut TBC in familie ?
Traiti in pericol permanent de a fi muscat de caini ?
Vaccinul nici nu va protejeaza si are si efect secundare SIGURE ! (contine mercur si alte toxine)
Exista un remediu homeopat cu numele de Lyssinum CH200 (sau Hydrophobinum, acelasi lucru) pe care il puteti lua imediat (pana la 1-2 ore) dupa ce ati fost muscat de un caine turbat daca va este frica de acest lucru si care actioneaza sigur si eficient si este ca si un vaccin practic insa fara efectele negative ale celui alopat care nici pt. cainii turbati nu l-as recomanda.
In plus vaccinul va poate produce boala si se face in general de abia DUPA ce oamenii au fost muscati, lucru mult prea tardiv si inutil dupa stiinta medicala si o contradictie in sine.
Cainele trebuie in plus sa fie si turbat pt. a fi pericol...
Trebuie sa fiti si muscat si cainele sa fie si turbat...
Teama exagerata de caini este un simptom in homeopatie si denota ca aveti nevoie de un remediu homeopat care o poate vindeca impreuna cu alte simptome si afectiuni prezente.
Consultati un medic homeopat si nu o sa mai doriti vaccin antirabic !
Ati avut TBC in familie ?
Alte subiecte recente din această secțiune: