Raceala bebelus 3 luni jumate
Buna ziua! Am p fetita de 3 luni jumate care are nasucul infundat, stranuta si tuseste de 3 zile. Febra nu a facut. Doctorul de familie ne-a dat Panadol dar fetita il refuza, nu pot sa il dau sub nicio forma ca il scuipa. Intrebarea mea este: ce as putea sa ii dau altceva? E ok daca ii pun paracetamol supozitor? Mie mi se pare ca tuseste destul de urat si ma ingrijorez ca nu accepta PAnadolul. Multumesc anticipat
3 comentarii
Buna ziua
Puteti opta pt Nurofen sirop 2, 5 ml x 3/zi, cu efect similar, poate il accepta.
Daca nu, se poate recurge si la Paracetamol supozitor...
Puteti opta pt Nurofen sirop 2, 5 ml x 3/zi, cu efect similar, poate il accepta.
Daca nu, se poate recurge si la Paracetamol supozitor...
Buna ziua!
Dupa cate descrieti, pare sa aiba o rinita sau o rinofaringita acuta. Insa daca nu face febra si nici durere, nu vad rostul Panadolului, care e de fapt Paracetamol. Deci nu o mai fortati sa il accepte.
Puteti in schimb sa ii puneti apa de mare sau ser fiziologic in nas si apoi sa o aspirati cu batistuta sugarului.
Dupa cate descrieti, pare sa aiba o rinita sau o rinofaringita acuta. Insa daca nu face febra si nici durere, nu vad rostul Panadolului, care e de fapt Paracetamol. Deci nu o mai fortati sa il accepte.
Puteti in schimb sa ii puneti apa de mare sau ser fiziologic in nas si apoi sa o aspirati cu batistuta sugarului.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.eu ma mai gandeam ca si-a iritat gatul ca striga foarte mult.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9metrol la o fetita de 7 luni
- 13bebe 7 luni raceste des ce sa-i mai fac?
- 11Nu se vindeca nasul
- 3raceala
- 0fetita de 8 ani raceste mereu
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 0raceala si tuse - fetita 6 ani
- 3raceala la copil
- 1Amigdale si răceli repete din 2 in 2 saptamâni
- 3raceli repetate (acum si lichid in spatele timpanului)
- 1astm bronsic ?
- 2Bebelusa 9 luni
- 1Ajutatima va rog - bebe de 9 luni din doua in doua luni mi.a racit
- 4Nu scapam de raceala: Diagnostic medic ORL
- 1Nas infundat, stranut si raguseala la copil
- 0Ajutați-mă - băiețel de 1si 2luni, îi curge excesiv năsucul, tuse productivă
- 1Vreau o parere - antibiotic băiețel de patru ani
- 1Tuse plină si nas care curge
- 1Tuse si muci de multe zile
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: