racit!

19-01-2011
Adinoasa
Nu este medic/terapeut
Adinoasa
salve.eu sunt foarte racita si ma tem ca am reusit sa i-o transmit si bebelusei mele care are doar doua luni..
pana acum nu i-am dat nimic(ea stranuta tuseste si este un pic ragusita).Am cumparat panadol baby, nurofen pt copii, supozitoare cu paracetamol pt sugari dar pe toate scrie ca nu sunt indicate pana la varsta de 3 luni.Ajutati-ma va rog!!!Tin sa precizez ca nu sunt in Romania si in consecinta copilul nu are inca pediatru!Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
20-01-2011, ora 02:12
gabrielah32
Nu este medic/terapeut
gabrielah32
din pacate, la varsta asta nu ai prea multe optiuni pt bebelus..dar este f f important sa fie urmarit cu atentie pt ca orice viroza sau raceala la sugar trebuie luata in serios, vizita la medic fiind uneori vitala;incearca sa mentii mucoasa nazala curata, prin instilatii chiar de 4-5 ori pe zi cu sol de ser fiziologic, cu ajutorul unei pompite curata eventualelel mucozitati care pot ajunge in ureche provocand alte neplaceri.., hidrateaz-o suficient(pune-o de mai multe ori la san daca alaptezi sau completeaza cu cativa ml, 10-20, d ceai special pt sugari, ii poti da fara probleme efferalgan, are o lingurita dozatoare in functie de nr de kg...(cu el se combate febra vaccinului de 2 luni)...fara sfatul medicului cam atat poti face...succes
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul