racit!
salve.eu sunt foarte racita si ma tem ca am reusit sa i-o transmit si bebelusei mele care are doar doua luni..
pana acum nu i-am dat nimic(ea stranuta tuseste si este un pic ragusita).Am cumparat panadol baby, nurofen pt copii, supozitoare cu paracetamol pt sugari dar pe toate scrie ca nu sunt indicate pana la varsta de 3 luni.Ajutati-ma va rog!!!Tin sa precizez ca nu sunt in Romania si in consecinta copilul nu are inca pediatru!Va multumesc anticipat.
pana acum nu i-am dat nimic(ea stranuta tuseste si este un pic ragusita).Am cumparat panadol baby, nurofen pt copii, supozitoare cu paracetamol pt sugari dar pe toate scrie ca nu sunt indicate pana la varsta de 3 luni.Ajutati-ma va rog!!!Tin sa precizez ca nu sunt in Romania si in consecinta copilul nu are inca pediatru!Va multumesc anticipat.
1 comentarii
din pacate, la varsta asta nu ai prea multe optiuni pt bebelus..dar este f f important sa fie urmarit cu atentie pt ca orice viroza sau raceala la sugar trebuie luata in serios, vizita la medic fiind uneori vitala;incearca sa mentii mucoasa nazala curata, prin instilatii chiar de 4-5 ori pe zi cu sol de ser fiziologic, cu ajutorul unei pompite curata eventualelel mucozitati care pot ajunge in ureche provocand alte neplaceri.., hidrateaz-o suficient(pune-o de mai multe ori la san daca alaptezi sau completeaza cu cativa ml, 10-20, d ceai special pt sugari, ii poti da fara probleme efferalgan, are o lingurita dozatoare in functie de nr de kg...(cu el se combate febra vaccinului de 2 luni)...fara sfatul medicului cam atat poti face...succes
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate