Raguseala si secretii bebe 2 luni

03-06-2018
Valery4
Nu este medic/terapeut
Valery4
Copilul meu s a nascut prematur..am observat frecvent raguseala sau secretii in gat...il aspir des la recomandarea pediatrului.Piate fi raguseala si sectetia din cauza refluxului?Ne trezim du pa 1 ora sau doua dupa mancare cu lapte la colțul gurii.Am luat si perna antireflux.am inteles cs aceasta problema este frecventa la prematuri.Ar trebui să ii administreze si altceva in afara de ser in nasul si aspirat?Este alimentat mai mult cu lapte praf.Mi s a recomandat si aerosol cu respisan.
1 comentarii
0
05-06-2018, ora 15:19
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Bebelusul Dvs., in caz de reflux gastro-esofagian, trebuie sa fie alimentat cu un L.p. mai gros de tip APTAMIL AR (anti-reflux) pana la 6 luni, sa ii inclinati salteaua patutului la 30 grade, sa il alimentati tinandu-l la un unghi de 45 gade si sa evitati manevrarea lui (imbracat, imbaiat) 1, 5-2h dupa mancare. Acesti bebelusi trebuie sa primeasca mese mai des, cu continut redus, comparativ cu sugarii ceilalti.
Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul