raspunde-ti va rog

05-04-2010
maria 90
Nu este medic/terapeut
maria 90
am pus atatea intrebari dar nici u7nul dintre dumneavoastra nu a.ti raspuns.va rog raspundet-ti astept parerile si sfaturile d-voastra-, va multumesc
3 comentarii
0
05-04-2010, ora 22:50
sor29
Nu este medic/terapeut
sor29
Am 40 de ani si e prima oara cind am probleme cu maselele.Am facut un abces la o masea, am luat oxacilina dar nu-mi dispare umflatura de linga gingie, si cind apas pe ea parca se albeste, oi avea si infectie si daca am luat antibiotic, de ce nu-mi trece.La doctor mi-e frica sa ma duc fiindca nu am fost niciodata.Cind ma spal pe dinti imi curge singe.Ce sfat imi dati.Va multumesc.Astept raspuns.
.
0
06-04-2010, ora 07:42
vicctoriaion
Nu este medic/terapeut
vicctoriaion
pentru sor29

Este indicat sa mergeti la medic. Spuneti ca aveti 40 de ani si ca nu ati fost niciodata la stomatolog, este trist. Aveti familie ? Mersul la medic tine de civilizatie si educatie.
La stomatolog este indicat sa mergi de 2 ori pe an, cam la 6 luni, pentru un consult si eventual detartraj. Spuneti ca sangereaza parodontiul la periaj si ca aveti un abces-sunt 2 motive serioase pentru a merge la stomatolog. Uneori abcesul fistulizeaza si scapati de dureri si de puroi, alteori insa ramane inchis si in timp se formeaza granulom la radacina dintelui, asta pentru a nu expune o lista de posibile complicatii ce au ca si punct de plecare autotratamentul cu antibiotic pentru a ocoli stomatologul

Victoria C. Ion
0
06-04-2010, ora 18:39
sor29
Nu este medic/terapeut
sor29
Eu cind am zis ca am 40 de ani si nu am fost niciodata la stomatolog, am spus asa deoarece nu am avut niciodata probleme cu dantura, nici macar masele cariate.Abia acum de cind m-am imbolnavit si i-au zilnic pastile(depind de ele, sint pensionata caz boala), am inceput sa am probleme cu maselele si au inceput sa se manince maselele.Deci eu in 40 de ani nu am avut nici macar o durere de masea, doar daca mai trageam curent ma mai durea un pic dintii, in rest nu am avut pina acum nici macar o masea cariata.Vad ca acum s-a mai desumflat gingia si nici nu ma doare, deoarece am inceput sa ma spal cu ceai de musetel.Va multumesc oricum pentru sfat.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.