Raspuns imediat!!

09-03-2016
AntoniaManole
Nu este medic/terapeut
AntoniaManole
Am 3 luni de la operatia de rinoplastie, si am observat de cateva zile, cand ma spalam pe fata, ca aud un os in interior miscandu se, il simt. Si astazi cand imi ridicam varful nasului putin in oglinda il vedeam cum se misca, se ridica gen.Nu ma doare Este normal acest lucru deoarece inca se sudeaza oasele? Sau este ceva ingrijorator?
1 comentarii
0
28-12-2017, ora 14:36
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Nu se sudează nimic. Cartilagiul nazal distrus nu se mai repară niciodată. Ca să-ți ridice vârful nasului (bănuiesc că ăsta a fost scopul operației) ți-au făcut o incizie deasupra nărilor, ți-au extras o bucată din cartilagiu te-au cusut. Din păcate firele folosite pentru susținerea cartilagiului au fost absorbite de corp, vârful nasului tău fiind susținut doar de piele. E normal sa se miște cu toate că pun pariu că dacă ai fi știut ce înseamnă de fapt rinoplastia nu ai fi făcut-o niciodată.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •