reactia Jarish-Herxheimer - tratament borelia
Buna seara!
Sunt proaspat diagnosticata cu borelia si urmeaza sa incep tratamentul. Eu am palpitatii foarte mari - tahicardie. Am pulsul si 130 si vroiam sa stiu la ce sa ma astept in momentul administrarii antibioticelor. Cat de puternice pot fi reactiile de tip Jarish-Herxheimer si in cazul in care va creste foarte mult pulsul ce pot sa fac avand in vedere ca tensiunea o am prea mica? Pot ajuta medicamentele de tip aspacardin sau banala aspirina sau mai rau fac? Se poate ajunge pana la stop cardiac?
Va multumesc
Sunt proaspat diagnosticata cu borelia si urmeaza sa incep tratamentul. Eu am palpitatii foarte mari - tahicardie. Am pulsul si 130 si vroiam sa stiu la ce sa ma astept in momentul administrarii antibioticelor. Cat de puternice pot fi reactiile de tip Jarish-Herxheimer si in cazul in care va creste foarte mult pulsul ce pot sa fac avand in vedere ca tensiunea o am prea mica? Pot ajuta medicamentele de tip aspacardin sau banala aspirina sau mai rau fac? Se poate ajunge pana la stop cardiac?
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara