Recomanda cineva un chirurg urolog f. bun?
Buna ziua!
O cunostinta a suferit un accident in urma caruia s-a ales cu traumatisme grave ale cailor urinare, genitale etc. Momentan utilizeaza o sonda urinara in permanenta. Trebuie sa faca o operatie mai complicata si cauta un chirurg bun. Are cineva o sugestie?
Multumesc mult!
O cunostinta a suferit un accident in urma caruia s-a ales cu traumatisme grave ale cailor urinare, genitale etc. Momentan utilizeaza o sonda urinara in permanenta. Trebuie sa faca o operatie mai complicata si cauta un chirurg bun. Are cineva o sugestie?
Multumesc mult!
7 comentarii
Urologie Spitalul Clinic Fundeni sau Urologie Spitalul Panduri, in Bucuresti. Numai bine
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Iertati-ma! In Bucuresti.
Despre Panduri nu am citit de bine pe acest site...
M-as bucura daca as primi un raspuns de la o persoana care a avut o problema asemanatoare, si daca ar putea sa-mi dea chiar un nume de doctor. Pana atunci ii transmit sugestiile Dvs.
Multa sanatate!
Iertati-ma! In Bucuresti.
Despre Panduri nu am citit de bine pe acest site...
M-as bucura daca as primi un raspuns de la o persoana care a avut o problema asemanatoare, si daca ar putea sa-mi dea chiar un nume de doctor. Pana atunci ii transmit sugestiile Dvs.
Multa sanatate!
Dl. Prof. Ioan Coman, din Cluj. M-a operat de hidronefroza congenitala grad 2 si sunt foarte multumita de rezultat. In ceea ce priveste orasul, nu cred ca mai conteaza atunci cand e vorba de o operatie complexa. Eu sunt din Suceava, de exemplu. Mai stiu pe cineva care s-a operat la un alt medic de renume, dar nu a avut un rezultat bun, si tot Dl. Prof. Ioan Coman a rezolvat problema. Eu am mare incredere in dumnealui. Sanatate!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
S-a rezolvat problema cu succes la Spitalul Fundeni si pacientul e foarte multumit!
Multa sanatate!
S-a rezolvat problema cu succes la Spitalul Fundeni si pacientul e foarte multumit!
Multa sanatate!
Va rog mult sa-mi spuneti numele chirurgului de la sp Fundeni. Multumesc frumos!
Chirurgul a fost pana la urma un anume Gringu sau Cringu (cu i de la "inceput"), de la Fundeni, urologie, nu era profesorul principal, dar pacientul e bine.
Imi cer iertare pentru intarziere!
Va doresc multa sanatate!
Imi cer iertare pentru intarziere!
Va doresc multa sanatate!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mancarime usoara si o secretie, canal urinar
- 4Urinez foarte dificil
- 3la anumite perioade de timp apare sange in urina
- 5Problema la urinare
- 13urinat des si senzatie de usturime
- 9E.coli, diaree, purtator de sonda... stare generala proasta
- 20urinare frecventa, fara abtinere datorita sondei urinare
- 2senzatie de urinare
- 4usturimi la urinare
- 1examen complet urina
- 5urinare frecventa
- 1urinare in cantitati foarte mici
- 0Probleme Urinare
- 0Blocaj Sonda Cook
- 0Cateter urinar si uretroplastie - lichid galben albicios si lipicios pe langa sonda urinara
- 2Despre operatia implant mamar
- 0Sonda tieman cusuta de preput
- 0Ce se mai poate face in cazul urinarii cu sange prin sonda urinara.
Mai multe informații despre: sonda urinara caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: