RESORCINOL

14-09-2011
MARIANA - AURORA
Nu este medic/terapeut
MARIANA - AURORA
Daca alaptez pot sa ma dau pe par cu o lotiune care contine resorcinol?
4 comentarii
0
14-09-2011, ora 21:17
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Din cate am citit, este toxic si dauneaza organelor interne prin absorbtia la nivelul pielii. Mai ales ca alaptati, nu faceti imprudenta sa ii faceti rau copilului. Ce probleme aveti cu parul??
0
14-09-2011, ora 21:20
MARIANA - AURORA
Nu este medic/terapeut
MARIANA - AURORA
imi cade tare si as dori sa repar asta dar daca face rau mai bine il tund si mai vad cum se comporta.Oricum daca este toxic nu am sa-l folosesc. Va multumesc pentru raspuns.
0
16-09-2011, ora 00:15
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Tundeti-va cat puteti de scurt..parul se regenereaza dupa sarcina, am intalnit multe femei care dupa nastere aveau parul foarte rar. Pe internet gasiti multe retete pentru stoparea caderii parului, retete naturiste, care nu va afecteaza organismul si nici bebelusul. Eu m-am tuns de 3-4 ori cu masina nr. 1, din februarie pana in aprilie. Parul a crescut mult mai ondulat decat era, iar firul de par mult mai gros. Maine am 2 saptamani de cand m-am tuns din nou, cu masina nr. 1. E foarte practic, se spala si se usuca imediat. Incercati sa evitati sampoanele din comert. Cel mai bine e sa va spalati cu galbenus de ou. Udati bine parul, apoi intindeti galbenusul batut peste tot, masati bine pielea capului, lasati cat puteti pe par..5-10 minute, apoi clatiti. Nu face spuma, dar curata foarte bine si e natural. La sfarsit puteti sa va frectionati cu otet de mere si sa-l lasati asa pe par pana la urmatoarea spalare. Nu va spalati cu apa fierbinte, ci cat sa nu simtiti rece pe piele. Lasati sa se usuce liber, fara vreo sursa de caldura. Si, nu in ultimul rand, aveti grija la alimentatie. Multe fructe si legume crude, sucuri de morcov, sfecla, frunze de telina. Probabil aveti si lipsa de vitamine.
Aveti grija de D-voastra si de puiul scump. Sa-l alaptati o perioada cat mai lunga.
Multa sanatate!
0
16-09-2011, ora 08:59
MARIANA - AURORA
Nu este medic/terapeut
MARIANA - AURORA
Multumesc tare mult pentru sfaturi.Am sa tin cont.Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul