rezultat bun??ajutati-ma!!
am mers la farmacie si am cumparat un a II-lea test de sarcina...care a iesit negativ. intrebarea mea ar fi:este un rezultat bun?? deoarece ultimul meu contac sexual (neprotejat)a fost in 14 august si de atunci am avut menstruatie de 2 ori.primul test l-am facut la inceputul lui septembrie, exact la 2 sat si jumatate de la acel contact neprotejat..au tecut 7 saptamani pana acuma..testul poate dovedi o posibila sarcina??..sunt speriata si acuma..pt k tot aud k menstruatia poate veni si peste..am fost la medic p data de 21 septembrie si mi-a gasit o cofiza mixta, deci aia are nici o legatura cu o sarcina?? iar cand trebuie sa imi introduc ovulul(ovule care mi le-a prescris ginecologul) tot simt k am acolo inauntru un bob, cva rotund-nu stiu cum sa va explic.. sunt foarte zapacita de cap, nu mai stiu ce mi se intampla.Doctorul nu mi-a facut ecograf, iar din cauza asta sunt si acuma ingrijorata...am nevoie de pareri, varooog!! astept raspuns cat de repede puteti
..multzumesc:*
..multzumesc:*
1 comentarii
Daca testul a iesit negativ si a 2-a oara, plus ca ti-a venit si ciclul menstrual de 2 ori pana acum, eu zic sa nu iti mai faci griji in privinta unei sarcini ca nu este cazul!
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare