Rinoplastie

22-04-2021
Crissa81
Nu este medic/terapeut
Crissa81
Eu tocmai m-am operat la dr Popescu si sunt foarte multumita chiar si acum in primele zile cand este umflat. Nasul este drept, respir pe nas inca din sala de operatie, este natural, pe forma pe care o aveam dar mai mic si drept. Nu se vede ca este un nas operat. Dr Popescu mi-a explicat la consultatie ca in primul rand nasul dupa operatie trebuie sa respecte functia lui principala, adica sa respiri bine pe el, degeaba il faci mic si ingust daca apoi te vei sufoca noaptea sau cand vei face sport, etc iar in al doilea rand dpdv estetic el lucreaza pe forma pe care o ai, nu poti veni tu cu o poza sa ii spui “vreau asa”, cum accepta alti doctori si apoi sa vii la el sa ii spui ca te sufoci, ca nu respiri bine dupa operatie sau alte probleme.
Legat de operatii secundare, cred ca refuza pacientele pe care dansul le considera ca nu vor putea fi multumite indiferent de cate operatii isi vor face, cel putin mie mi-a spus la inceputul consultatiei ca a avut mai multe cazuri de paciente nemultumite de “orice” si ca isi rezerva dreptul de a refuza anumiti pacienti.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul