roaccutane si efectele adverse

66 comentarii 1 2 3
0
08-05-2012, ora 10:51
florindragos
Nu este medic/terapeut
florindragos
Salut, ms pt raspuns Mr. Nick
0
10-05-2012, ora 19:03
maryelena128
Nu este medic/terapeut
maryelena128
Buna, am fost si eu una dintre persoanele disperate din cauza cosurilor care a folosit Roaccutane, dar am avut noroc ca o prietena mi-a recomandat alte remedii, si astfel am renunat la aceste pastile. Acum am scapat si de cosuri si cicatrici, dar mai ales de efectele negative ale Roaccutane-ului. Cine doreste sa discute cu mine, sa le impartasesc si lor experienta mea si ce anume m-a ajutat sa scap de acnee si toate semnele lasate de acestea sa imi lase un mesaj.
Multa sanatate va doresc tuturor!
0
02-07-2012, ora 11:54
cristinabotilca
Nu este medic/terapeut
cristinabotilca
Buna toata lumea! Am probleme cu cosurile de 3 ani de zile, am incercat fel de fel de tratamente, am dat multi bani pe creme straine si am folosit chiar si tratamente naturiste ( babesti ). Am fost saptamana trecuta la spital la dermatologie, unde am dat de o doctorita foarte buna. Mi-a recomandat cu incredere Roaccutane. Saptamana viitoare vreau sa incep sa il iau, dar imi este ingrozitor de frica de efectele secundare. Am sa plec si intr-o tabara la munte si nu vreau sa apara vreun efect exact atunci. Nu prea am incredere in acest medicament, deoarece are un cearceaf intreg de efecte secundare, dar sunt complexata de cosurile de pe fata mea si sunt dispusa sa imi asum si riscul asta. Am nevoie de un sfat de la voi. Ar trebui sa incep tratamentul sau nu?
0
10-01-2013, ora 10:52
giani31
Nu este medic/terapeut
giani31
Buna tutror,
as dori sa stiu, daca stie cineva, cam in cat timp, dupa ce se incpe tratamentul cu riacutane, apare acea "explozie" de cosuri de care se vorbeste si cam cat dureaza? Mie mi-a fost prescris sa iau 2 pastile pe zi ptr inceput.
Multumesc tutror, :)
0
21-09-2013, ora 13:30
kristina3315
Nu este medic/terapeut
kristina3315
Pastile pentru acnee -
-*

(* modificat de admin)
0
07-04-2015, ora 18:14
mama Flori
Nu este medic/terapeut
mama Flori
Buna ziua, fata mea a facut tratament cu roaccutane timp de 9 luni de zile si as vrea sa intreb pe cei care au folosit acest medicament daca acneea a mai revenit dupa oprirea administrarii.
Multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns
66 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Calendarul sarcinii
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  •