Rog persoanele competente sa i-mi dea un raspuns..
In urma unei operatii de extirpare tumora, efectuata aici in Portugalia, si din cauza dozei de anestezic mult prea mari administrate, la o zi dupa iesirea din spital am observat inflamarea piciorului stang in regiunea dintre pulpa piciorului si glezna pe partea din interior, explicatia data de medicul care m-a consultat la serviciul de urgenta, a fost grabirea evolutiei varicelor deja existente in faza incipienta prin administrarea de medicatie nepotrivita, am fost tratat cu Fraxiparina injectabil ptr, a opri crearea cheagurilor de sange si pentru ca acestea sa nu obtureze venele.Dupa nici 2 ani, timp in care am continuat periodic sa fac analize de sange si injectii cu Fraxiparina am avut, Embolie pulmonara, dovada ca nedoritul s-a produs.Am fost internat in spital unde am fost monitorizat permanent pana cand situatia sa ameliorat, adica am scapat de riscul unui nou stop pulmonar sau cardiac, la iesire din spital mi-au fost prescrise nu mai putin de 7 medicamente pe care trebuia sa le iau zilnic, asta in afara de examenul de sange tot la doua saptamani si de purtarea permanenta a ciorapilor medicinali.Cu toate acestea dupa un an de zile, piciorul meu sa innegrit si mi-e frica de alte nenorociri.La ultimul control facut de medicul chirurg la care am fost repartizat, am mers cu speranta ca i-mi va opri administrarea medicamentelor care deja m-au transformat intr-o leguma, raspunsul a fost o reprogramare peste alte 4 luni pentru luarea unei decizii.Acest lucru m-a dezamagit complet si m-a facut sa-mi pierd increderea (si asa nesemnificativa) pe care am avut-o in sistemul medical portughez.Va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez ca sa pot trai si sa pot munci pentru familia mea.Multumesc tuturor acelora care vor avea amabilitatea sa-mi raspunda.
3 comentarii
Incearca Catavitul - este foarte bun dupa operatie. -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Multumesc mult -yrenne 23- dar trebuie sa va spun ca nu m-ati inteles, o sa va explic mai pe larg.Totul a inceput de la acea operatie pentru eliminarea acelei acumulari de grasime de marimea unui ou de gasca, deci nici vorba de acumulari de natura cancerigena, pentru care probabil ca este recomandat Catavitul, si trebuie sa va spun ca operatia sa vindecat foarte bine in momentul de fata nemaiexistand decat o cicatrice.Problema este ca din cauza dozei mult prea mari de anestezic administrata inaintea operatiei, venele de la picior au cedat, este adevarat ca am avut un inceput de varice la picior dar aceasta administrare neadecvata de anestezic a facut sa grabeasca foarte mult evolutia acestora, punandu-mi in pericol viata, am amintit ca deja am suferit o Embolie pulmonara, iar in momentul de fata dupa un an de tratament si monitorizare, piciorul meu arata foarte urat.Acesta este lucrul care ma framanta in momentul de fata.Oricum, multumesc pentru interventie, la fel tuturor celorlalti care vor avea amabilitatea sa i-mi dea un sfat.
Imi pare rau ca nu am putut sa-ti fiu de folos cu un raspuns. Sper sa gasesti raspunsul la problema ta. Multa sanatate iti doresc!
Alte subiecte recente din această secțiune: