Rog un sfat din partea celor in cauza sa a medicilor
Anul trecut prin iunie am avut un atac de panica si o stare de agitatie simteam ca nu este suficient aerul inspirat si tensiune mare cu senzatie de greata am fost la urgente iar medicul mi a dat diagnosticulde lipsa de calciu cu tratament de calciu 1000mg cu vit d3, la vreo3 septamani am avut din nou un atac de panica cu o tensiune luata la spital de 17 cu 9 si o noapte petrecuta la camera de garda a 2 zi a venit d-na cardiolog mi a facut un EKG si la care mi a spus ca ar fi o problema cu o valva a inimi care nu se inchide prea bine si mi a dat nebilet pentru tensiune mi a zis sa iau 3 zile dupa care la nevoie si distonocalm la nevoie la care recunosc ca le am si acum din iunie nu m am atins de ele si mi a zis sa mi fac o ecogarfie la inima sa vada mai precis ce e.Intre timp eu lucram intr un loc cu stres mare si cu vreo 17 ore pe zi de munca am fost nevoit sa mi schimb locul de munca de frica ca nu voi rezista.Intr un sfarsit la vreo 7 luni de atunci am reusit sa mi fac ecografia fortat de sstarile de agitatie care le aveam in continuare si tensiunea ridicata 14 cu 8 dupa o zi de munca dar si intr o dimineata prin august mi a mai dat sangele pe nas de vreo 4 sau 5 ori din iunie si un tiuit in ureche asa la care d-na doctor care mi a facu ecografia dar si alt EKG au zis ca e bine ca n am nimic doar tensiunea a fost mare din nou 17 cu 9 am facut si TSH care a iuesit 1.9 e bine doar ca de cateva zile simt o durere in zona inimi sau mai degraba o arsura si mie frica va rog datimi niste sfaturi sau orce altceva.Vreau sa va mai zic ca acum mai am stari de agitatie si cred atacuri de panica dar multumesc lui dumnezeu reusesc sa le stapanesc.EU am 25 de ani muncesc in bucatarie ca pizzer mai precis si din iunie m am lasat de tigari cafea alcool energizante sucuri cu acid fara sare la masa doar cat se pune in mancare nimic mai mult mie imi placea sa mananc mai sarat dar si mai dulce am 1, 82 m si 84 kg va ajutat ima
1 comentarii
Din cele relatate, reiese ca problema dv este mai degrabă de ordin neuropsihic decât o reală problemă cardiacă. Vă recomand, ca alternativă de primă alegere, un consult homeopatic.
Alte subiecte recente din această secțiune: