sa fie HIV?

Buna ziua, sa incepem: de 10 zile am avut un contact sexual, cu o fata necunoscuta, si am facut cu ea un sex oral timp de 15 minute, si cand i-am bagat in fund s-a rup prezervativu', odata am atins-o fara prezervativ, am niste simptome repede aparute, in a treia zi m-am trezit cu oboseala si ma dureau putin ochii, astazi m-am trezit ok, cand m-am culcat la amiaza, cand m-am trezit imi simteam amortita gingia, imi simt si picioarele slabite, o fi HIV ? :( !!! vreau un ajutor, multumesc
1 comentarii

Faptul ca prezervativul s-a rupt si a rezultat un contact sexual neprotejat nu înseamna neaparat ca te-ai infectat.
Trebuie sa faci un test Hiv la minim 3 luni de la momentul presupus al infectarii. Daca testul este realizat înainte de 3 luni ar putea avea un rezultat neclar sau eronat al testului.
Daca esti din Bucuresti testarea HIV o poti face in urmatoarele spitale:
Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Dr. Victor Babes", Sos. Mihai Bravu Nr. 281, Bucuresti, Tel.:323 41 10, interior 176.
Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals", Str. Grozovici Nr.1, Bucuresti, Tel.: 210 50 70, interior 4189
Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu", B-dul. Lacul Tei Nr. 120, Bucuresti, Tel.: 242 2713, interior 152
Institutul "Cantacuzino" Splaiul Independentei nr. 3, tel 411 3340
Centrul de Testare si Consiliere HIV/SIDA, str. Cobalcescu, nr.2, sector1, Bucuresti
Daca nu esti din Bucuresti atunci acest test se poate face la orice spital de boli infectioase.
Trebuie sa faci un test Hiv la minim 3 luni de la momentul presupus al infectarii. Daca testul este realizat înainte de 3 luni ar putea avea un rezultat neclar sau eronat al testului.
Daca esti din Bucuresti testarea HIV o poti face in urmatoarele spitale:
Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Dr. Victor Babes", Sos. Mihai Bravu Nr. 281, Bucuresti, Tel.:323 41 10, interior 176.
Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals", Str. Grozovici Nr.1, Bucuresti, Tel.: 210 50 70, interior 4189
Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu", B-dul. Lacul Tei Nr. 120, Bucuresti, Tel.: 242 2713, interior 152
Institutul "Cantacuzino" Splaiul Independentei nr. 3, tel 411 3340
Centrul de Testare si Consiliere HIV/SIDA, str. Cobalcescu, nr.2, sector1, Bucuresti
Daca nu esti din Bucuresti atunci acest test se poate face la orice spital de boli infectioase.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2negi genitali prin sex oral !!sunt f speriat!!!!!
- 6silioane si virusul HIV
- 3interpretare test hiv
- 29ca in filme:P
- 6daca ii fac sex oral...
- 5Imi place sexul oral, ei - nu
- 0sex oral cu herpes
- 4Oare e ceva ce as fi putut lua de la acea prostituata?
- 10Relatii sexuale protejate cu o pers. purtatoare de hiv.
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 5la oarecare laborator mi-ar iesi la analize si eventualele boli de la contact sexual?
- 1Infectare cu HIV? Sau o simpla sperietura?
- 25Posibilitate infectare cu HIV dupa sex oral?!?!?!
- 32dupa ce incepem actul sexual, continuam cu sex oral, riscam sa ne infectam bucal?
- 1HIV????
- 0Sex cu prezervativul, dar i-am masturbat, exista risc de infectie a Hiv?
- 2Scaun cu sange dupa sex anal
- 2Sex anal după 2 săptămâni de nastere normal
- 2Ce simptome si cum se manifesta HIV?
Mai multe informații despre: Sexul oral Sexul anal infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: