sangerare dupa chiuretaj

06-05-2013
lorena30
Nu este medic/terapeut
lorena30
Acum doua saptamani am suferit un chiuretaj, in urma unei sarcini oprite in evolutie. Dupa chiuretaj, am avut hemoragie o zi, apoi sangerare in continuare, iar in a 4 si a5 a zi dureri de burta si eliminare de cheaguri, unele cat boaba de strugure de mare. M-am dus la control si a spus ca am cheaguri si ca ar trebui sa fac iar chiuretaj, Drept urmare, fiz la o saptamana dupa primul chiuretaj, l-am suferit si pe al 2-lea. Am avut iar hemoragie, vreo cateva ore dupa, apoi 3-4 zile usoare sangerari roz-rosiatice. Apoi s-au modificat, sangerarea s-a facut maronie inchis, si au inceput sa iasa si niste chestii ca firele de ata. Maine as avea exact o saptamana de la la 2-lea chiuretaj. Incep sa ma ingrijorez, nu imi mai trece sangerarea, ma mai doare burta cate putin, nu foarte tare, insa doare. Nici nu stiu daca e normal. Imi puteti spune daca e normal, se mai intampla asa ceva fara sa fie urmari negative? V a rog, un raspuns.


P.S Am acum exact 10 zile de ultimul chiuretaj si tot am acele scurgeri maron inchis.
2 comentarii
0
13-05-2013, ora 19:27
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Sarcina oprita in evolutie este foarte aderenta de peretele uterin si pot aparea problemele pe care le relatati. Este indicat sa va prezentati din nou la medicul care s-a ocupat de dvs pentru reevaluare.

O zi excelenta!
0
11-09-2013, ora 13:22
annaderol
Nu este medic/terapeut
annaderol
Buna ziua,
Acum 6 zile am facut un chiuretaj (sarcina oprita in evolutie 6 saptamani).Sangerez putin zilnic culoare mai mult roz.Dupa chiuretaj nu am avut dureri dar de 3 zile am usoare dureri de burta si intepaturi cand la ovare, cand in spate.Inca iau antibiotic si supozitoare algifen conform recomandarii medicului.

Tinand cont ca in primele 2-3 zile nu am avut dureri iar acum uneori sunt persistente, nu foarte tare dar sunt totusi dureri e normal sa fie ? Nu am febra.Posibil sa fi racit la ovare si sa nu aiba legatura cu chiuretajul ? Mi- atat de frica...
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sângerarea vaginală după chiuretaj
  •