Sangerare dupa recoltare secretie vaginala
Buna ziua,
Astazi mi s-a recoltat secretie vaginala si m-am trezit cu o scurgere, gen chegulete de sange inchis la culoare si o parte usor maronie. Este normal sa se intample acest lucru? Am si o cervicita fara o cauza anume. Papanicolau anual ok... Va rog sa-mi raspundeti, m-am speriat.. Va multumesc!
Astazi mi s-a recoltat secretie vaginala si m-am trezit cu o scurgere, gen chegulete de sange inchis la culoare si o parte usor maronie. Este normal sa se intample acest lucru? Am si o cervicita fara o cauza anume. Papanicolau anual ok... Va rog sa-mi raspundeti, m-am speriat.. Va multumesc!
4 comentarii
Nu are legatura sangerarea cu recoltarea. Trebuie sa fie o alta cauza. Mergeti la medic pentru control dupa ce va trece.
Ecografie transvaginala mi-am facut in decembrie, pap tot atunci si au fost in regula. Singura problema cu care ma stiu este acea cervicita ''rana pe col''. Iau anticonceptionale mercilor si sunt in a 15-a zi a ciclului menstrual. Am mai avut o scurgere maronie si inainte sa-mi fac analizele in decembrie. Ma intreb daca aceste scurgeri sunt normale in prezenta acestei rani avand in vedere ca epiteliul este mai slabit in acea zona?
Poate fi spotting de la ac. Dar spotting cu chegulete?... Trebuie sa intrebati un medic.
Multumesc pt raspunsuri, Clara. Apreciez. Erau micute cheguletele, si astazi pana acum pare totul in regula. Chestia e ca locuiesc in Bacau de cateva luni si am avut numai experiente neplacute cu medicii de aici.
Nu prea mai am incredere. Chiar ieri discutasem cu medicul ginecolog care mi-a recoltat secretia vaginala si imi recomanda cu tarie cauterizarea ranii pentru ca sigur o sa duca la cancer in 15 ani, in conditiile in care i-am zis ca fac anual testul papanicolau si nu as avea cum sa ajung la cancer... si oricum cancer se poate face si cu un col curat.
Citisem un articol al unui medic din Bucuresti si am mai citit si pe alte site-uri, ca nu se mai recomanda cauterizarea ranilor de col in Europa de 6 ani pentru ca pot recidiva. Se recomanda monitorizarea prin pap anual... Dar unii din pacate chiar nu stiu cum sa mai faca bani..
Nu prea mai am incredere. Chiar ieri discutasem cu medicul ginecolog care mi-a recoltat secretia vaginala si imi recomanda cu tarie cauterizarea ranii pentru ca sigur o sa duca la cancer in 15 ani, in conditiile in care i-am zis ca fac anual testul papanicolau si nu as avea cum sa ajung la cancer... si oricum cancer se poate face si cu un col curat.
Citisem un articol al unui medic din Bucuresti si am mai citit si pe alte site-uri, ca nu se mai recomanda cauterizarea ranilor de col in Europa de 6 ani pentru ca pot recidiva. Se recomanda monitorizarea prin pap anual... Dar unii din pacate chiar nu stiu cum sa mai faca bani..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Interpretare analize ginecologice
- 0Cultura de pe col
- 1Flora microbiana mixta
- 0Candida cu mobilincus
- 1Examen microbiologic lama, insarcinata in 15 saptamani
- 3întrebare examen microbiologic/microscopie/cultura(lamă)
- 0Rog interpretare rezultate secretie vaginala!
- 0Interpretare analize -secretie vaginala
- 0Interpretare secretie vag
- 1Proteus mirabilis in secretia vaginala
- 0Analize secretie vaginala
- 0Interpretare Analize Secretie vaginala
- 0Rezultat secretie vaginala
- 0Rezultate examen secretie
- 0Va rog o interpretare a analizei de secretie vaginala
- 0Interpretare analize
- 0Interpretare analize secretie vaginala
- 1Tratament sarcina/infectie
- 0Interpretare examen microscopic secretie col
- 1Ce inseamna celule epiteliale plate si bacili gram negativi?
Mai multe informații despre: cultura secretii vaginale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: