Sangerare prelungita la doua luni de la nastere

22-01-2007
medi
Nu este medic/terapeut
medi
Buna ziua, sunt mama de 2 luni :am nascut prin cezariana primul copil(precizez ca totul a decurs normal fara probleme medicale) la 31 ani si refacerea a fost OK.La 4 saptamani de la cezariana am fost la control, totul a fost bine, medicul mi-a dat 12 zile spalaturi cu Tantum Rosa si Ovule Poligynax.Exact la 6 sapt. mi-a venit cicilu (pe 2 ianuarie)si nu se mai opreste de 20 zile:am fost din nou la control si medicul mi-a dat ergomet o fiola seara una dimineata si brocriptin 1/2 tab. de 3 ori pe zi(desi nu alaptez dar mai este putina secretie lactata) fara ca ciclul sa se opreasca, pe perioada tratamentului avand dureri de articulatii la picioare.Va precizez ca am inceput sa iau si Logest din prima zi a ciclului(nu stiu daca am facut bine?).Nu stiu ce sa mai fac(la control endometru este in limite normale)?In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
2 comentarii
0
03-02-2007, ora 00:00
dr-soare
Nu este medic/terapeut
dr-soare
Va recomand o Echografie genitala, tiroidiana si a sanilor, dozarea hormonilor tiroidieni : T3, T4, TSH precum si LH, FSH, PRL, ESTRADIOL, PROGESTERON.
De obicei se recomanda evitarea asocierii Bromocriptinei cu anticonceptionale orale.

Cu stima, Dr Soare -
0
04-02-2007, ora 00:00
medi
Nu este medic/terapeut
medi
Am mai facut o ecografie genitala si medicul mi-a depistat 2 noduli:unul fibromatos istmic de 20mm pe 20mm si un nodul submucos de 1, 5 cm recomandindu-mi un control peste trei luni pentru a vedea evolutia lor si mi-a indicat sa iau Marvelon pt.contraceptie(nu stiu daca e bine sau nu).Nedumerirea mea este ca am facut atatea ecografii vaginale si inainte de sarcina si in cursul sarcinii, am respectat cu sfintentie tot ce mi-a spus medicul, am facut toate controalele pe parcursul sarcinii, precum si la o luna de la cezariana si totul a fost ok.Cum au aparut acesti noduli, cum pot scapa de ei? Va multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația după sarcină
  • Menstruația după naștere
  •