Sangerari ale gingiilor...

04-05-2010
adicutz
Nu este medic/terapeut
adicutz
Buna ziua!Am si eu o problema de ceva timp care ma deranjeaza.Imi sangereaza gingiile.Sunt foarte sensibile.Sa va dau ca exemplu cand musc dintr-un mar sau chiar dintr-o bucata de paine imi sangereaza gingiile.Nu mult dar destul cat sa ma sperie.Ce este de facut????Ce imi recomandati???Este vreun medicament sau vreo pasta de dinti care sa imi intareasca gingiile si sa imi opreasca sangerarea???Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri!Va multumesc...
1 comentarii
0
04-05-2010, ora 15:27
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
buna ziua! Ar trebui facut intai un consult de specialitate si detectata cauza. Este f posibil ca tartrul sa fie cel care determina sangerarile gingiilor si ar trebui facut un detartraj si un periaj profesional. S-ar putea ca igiena dvs dentara sa nu fie corect efectuata.deci...ar trebui un consult.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul