Sangerari Gingivale

Buna ziua! As dori sa stiu cum se poate scăpa de sângerările gingivale. Multumesc
2 comentarii

Pentru sangerarile gingivale, mergeti la un control sa se stabileasca motivul sangerarii ( poate fi cauza locala: tartru, poate fi o lucrare dentara defectuoasa etc. sau o cuaza generala, daca urmati vreun tratament cu anumite medicamente ). Apoi, dupa rezolvarea problemei, cu o tehnica de periaj corespunzatoare ar trebui sa intre in normal starea gingiilor.Numai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37Dupa extractia dentara, sangerarea nu s-a oprit
- 2singerarea gingiilor in permanenta
- 3sangerare gingivala? cauze? tratament?
- 4mi sa spus ca e o problema hormonala!
- 12de cativa ani imi sangereaza gingiile
- 3singerari la eliminarea salivei
- 9parodontoza? in cat timp evolueaza?
- 5Scuipat cu sange !
- 3sangerari gingivale
- 6sangerare bucala doar dimineata
- 1Durere, nerv scos, sangerare
- 2sangerare gingii
- 4Sânge Dimineaţa si cateodata in cursul zilei
- 3Intrebare radiologie dentara - gingie care imi sangereaza de ceva timp
- 1Parodontoza sau...? Sfaturi
- 2Gingie taiata cu laser