sangerari nazale

13-09-2014
ramonadobre
Nu este medic/terapeut
ramonadobre
Buna ziua sunt ramona si sufar cu singerari nazale de mic copil.Aceasta problema imi cauzeaza ciclu menstrual foarte dereglat singerari gingivale etc.SA va precizez ca si tatal meu are acceasi problema cum a avut si bunicul meu.VA intreb daca se poate vindeca pentru ca am 36 de ani si imi doresc un copil dar singerarea imi impiedica productivitatea.va multumesc
5 comentarii
0
14-09-2014, ora 20:05
arta si stiinta
Identitate neconfirmată
arta si stiinta
problema tine de fondul dvs.emotional asociat cu o trauma din copilarie.reglarea ciclului menstual, un tratament complex pe o perioada de sase luni, va regla problemele si ca rezultat ve-ti putea procrea.
0
14-09-2014, ora 21:03
ramonadobre
Nu este medic/terapeut
ramonadobre
multumesc ptr raspuns dar cred ca singerarile nazale nu se pot vindeca ptr ca tatal meu este de 60 de ani si necesita transfuzii de singe ptr problema. nu am suferit nici o trauma in copilarie. am inteles ca aceasta boala se numeste rendu osler sindrom
0
14-09-2014, ora 21:16
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Pe TLC este o emisiune medicala numita PROBLEME STANJENITOARE si am vazut aceasta problema a ta care se traduce simplu in vase de sange subtiri in nas si de acolo apare sangerarea pt ca nu pot face fata fluxului sangvin e ca si cum bagi degetul si creezi sangerare numai ca la tine nu este nevoie de actiune externa, cred ca se poate vindeca trebuie doar sa gasesti un medic specialist bun si sa--ti permiti financiar.
0
14-09-2014, ora 22:04
arta si stiinta
Identitate neconfirmată
arta si stiinta
nevoia de recunoastere ? va spune ceva ?te simti neluat in seama si neapreciat ?sangele reprezinta bucuria vietii.trebuie o investigatie mai profunda si la mai multe nivele.problema genetica(AVMS) ESTE NECLARA.
0
17-09-2014, ora 22:32
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
un medic ORL.. poate foarte simplu sa rezolve prin cauterizare cu radiofrecventa hemoragia nazala
dara daca cauza este de metabolizm si sangera si gingiile si cilul menstrual este dereglat.. problema este mult mai grava si la alt nivel trebuie de facut investigatii.. inclusiv de schimbat radical regimul limentar.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: