Sarcina?

Bună ziua. As avea nevoie de niște păreri. Am avut contact sexual neprotejat în data de 09.07, 10.07, 11.07 cu ejacuare înăuntru. În data de 13.07 mi-a venit cm mai repede cu 2 zile. Dupa ce am terminat am avut o zi ca niște furnicături în sâni, am o stare de somnolență ceea ce înainte nu aveam, de câteva zile am grețuri și dureri de spate și o stare de slăbiciune. Test de sarcina nu am făcut pentru ca nu vreau sa fiu din nou dezamăgita ca nu va fi pozitiv, mai aștept cu testul de sarcina. Ar putea sa fie sarcina în aceste condiții? Mulțumesc mult
2 comentarii

Ovulatie are loc cu 14 zile inaintea inceperii menstruatiei. Daca iti doresti un copil, trebuie sa ai contacte neprotejate la cateva zile dupa menstruatie, in functie de lungimea ciclului tau. Avand in vedere ca ai avut contact cu 2, 3 si 4 zile inaintea menstruatiei si a si venit menstruatia, nu prea ai cum sa fii insarcinata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 4pot fi insarcinata?
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 2pot fi insarcinata?
- 4se poate cumva sa fii ramas gravida?
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 1insarcinata?
- 3Insarcinata fiind virgina
- 19însărcinată?
- 0Risc de sarcina ?
- 1Am ramas insarcinata daca?
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: