Sarcina confirmata ecografic, dar nedetectata de testul de sarcina

01-11-2018
AddaAdda
Nu este medic/terapeut
AddaAdda
Buna ziua. As dori si eu un răspuns. La începutul acestei săptămâni am mers la medicul ginecolog ptr un eco transvaginal si un consult. Banuiam ca sunt însărcinată din cauza unei întârzieri de 9 zile, dar testele de sarcina erau negative. La ecograf medicul a spus ca in cavitatea uterina se vede sacul gestational impreuna cu un punct galben in interior. Sacul este poziționat bine, in uter. Problema este ca sunt putin speriata deoarece testele de sarcina imi ies negative. Precizez ca ultimul ciclu a fost 23 septembrie, iar ciclul meu dura cam 30-31 zile. Ovulatia mea a avut loc clar dupa cea de-a 17-a zi., iar concepția a avut loc dupa data de 07 octombrie in mod sigur. Sarcina mea ar avea acum 5 sapt dupa data ultimului ciclu, dar sunt sigura ca bb este mai mic, probabil are doar 3 sapt de concepție maxim. Medicul mi-a recomandat duphaston 2/zi ptr fixare si no-spa la nevoie.
Întrebarea mea este : este normal ca o sarcina vazuta la eco sa nu apara pe test? Sunt speriata deoarece imi doresc un bebe, iar anul acesta in aprilie am avut o sarcina oprita in evoluție si sper ca acum sa nu se repete istoria. Va rog mult sa ma ajutați cu un răspuns.
Multumesc!
2 comentarii
0
02-11-2018, ora 11:00
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

nu ati precizat daca va referiti la testele de sarcina din farmacie sau la testul de sarcina din sange BetaHcg. In cazul in care nu l-ati efectuat pe acesta din urma va recomandam sa il faceti si vedeti care sunt valorile

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania
0
02-11-2018, ora 12:10
AddaAdda
Nu este medic/terapeut
AddaAdda
Ma refer la testele din farmacie. Toate ies nagative deocamdată. Precizez ca am făcut mai multe teste, de la diferiți producatori. O sa fac săptămâna viitoare si un test beta hcg de sange, joi, cand sunt programata si la un eco din nou. Este posibil totuși ca sarcina sa decurgă normal, iar testele de urina sa fie negative la 44 zile întârziere de la ucm???
Conceptia a avut loc sigur dupa data de 07 oct, iar ovulația mea avea loc foarte tarziu, tinand cont de lungimea ciclurilor nele, 30_32 zile. Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul