sarcina extrauterina sau normala?

21-05-2007
sorina16
Nu este medic/terapeut
sorina16
buna.am si eu o problema si va rog sa ma ajutati.am facut 3 teste de sarcina si au iesit pozitive.azi am fost la doctor si mi-a zis ca totul e bine si sarcina e de 5 saptamani dar sa fac o ecografie.La eco a zis ca nu se vede nimic si ca e posibil sa nu fie sarcina sau daca e e prea mica(3.5 mm-mica lacuna anecogena necaracteristica).cand m-am intors la doctorita cu rezultatul de la eco a zis ca nu stie daca e sarcina extrauterina sau normala si sa vin peste 2 saptamani.ce sa cred?sunt insarcinata sau nu?si e o sarcina normala?
2 comentarii
0
24-05-2007, ora 00:00
loredanamihai
Nu este medic/terapeut
loredanamihai
Buna
Si eu am avut o sarcina extrauterina acum un an. Ce este drept la mine s-a vazut din start la ecograf. Dar stiu ca cel mai bine reiese dintr-o analiza de sange (dozare hormonala) betaHCG.
Eu am fost la Giulesti, la Dna Dr. Ranga Mirela.
Nu mai astepta. sarcinile extrauterine sunt foarte pericoloase.
Iti urez bafta si sa ma ti la curent cu situatia ta.
0
02-09-2007, ora 00:00
vaalli
Nu este medic/terapeut
vaalli
Draga Sorina16 tot ce pot sa te sfatuiesc este sa ceri si alte pareri.Eu am patit ceva foarte asemanator tie si am patit-o nasol de tot. Acum 2 luni am aflat ca sunt insarcinata si am inceput sa ma duc la medic. La eco mi s-a spus ca nu e nici un fel de sarcina, alt medic mi-a spus ca e sarcina normala si chiar mi-au dat tratament de mentinere de sarcina pt ca eu am mai pierdut o sarcina acum 2 ani si jumatate. Acum o luna aveam ceva scurgeri si ma durea tare burta si m-am dus la urgenta unde m-au interna cica pt tratament de specialitate si dupa 2 zile am ajuns pe masa de operatii descoperindu-se ca sarcina e extrauterina. A fost groaznic pt mine sa aflu acest lucru mai ales ca eu si sotul meu ne dorim f tare un bebe. Acum nu numai ca imi e frica sa mai incerc dar am ramas si cu amintiri foarte neplacute care m-au facut sa intru intr-o depresie de toata frumusetea. Te sfatuiesc sa te duci sa faci un eco intravaginal care sa iti dea un raspuns corect dar e f important sa ceri si parerea altor medici. Sper ca ti-am putut fi de folos si iti doersc sa fie totul ok.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: