Sarcina fara embrion?

17-12-2015
CatalinaMzt
Nu este medic/terapeut
CatalinaMzt
Buna ziua! Am 29 ani si sunt la prima sarcina. Am un CM neregulat 29-31/32 zile cu o ovulatie aprox in a 18a zi. Ultimul CM a fost pe 27.10, dar perioada de conceptie 09.11-17.11. Am fost la prima eco si mi-a zis ca dupa CM am 6s1z si ca e sarcina foarte mica, pe 09.12. Am facut 4 beta hcg, si creste foarte putin, 1515, 2067, 2239, 2543. Intaine de ultimul hcg am fost la eco pe 15.12 la 7s0z, mai crescuse, aproape dublu dar nu se vede inca embrionul. Am iar programare pe 22.12 sa vedem daca apare si embrionul. S-a mai confruntat cineva cu o astfel de situatie? Sa se vada mai tarziu embrionul.
1 comentarii
0
01-02-2016, ora 16:42
geanina001
Nu este medic/terapeut
geanina001
Buna, da, eu am avut o sarcina fara embrion, chiar in luna noiembrie a anului trecut a trebuit sa fac intreruperea, aveam 9 saptamani si sacul era gol, nu avea nici macar vezicula vitelina, aveam toate simptomele unei sarcini, precum si sangerari. Am facut 7 ecografii transvaginale pe durata acestor saptamani si toate la fel, am fost chiar la 4 medici. Acum am ramas din nou insarcinata, am 6 saptamani, am fost azi la eco si s-a vazut saculetul, vezicula insa nu si embrionul, va trebui sa merg peste 1 sapt din nou al eco. Este ffff dureros, sa iti doresti atat de mult si sa nu reusesti :(, este traumatizant.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inteligența artificială ajută ecografiștii să detecteze mai rapid anomaliile fetale în timpul morfologiei de trimestrul II
  • Progresele ecografiei îmbunătățesc detectarea prenatală a malformațiilor cardiace congenitale
  •