SARCINA OPRITA DIN EVOLUTIE

Am avut un ciclu neregulat, ultimul fiind pe 23 noiembrie.Am ramas insarcinata si la primul ecograf pe 10.02.2014 embrionul era de CRL-6, 8 mm, GS-20, 8 mm.Am fost trimisa sa fac un HCG si mi-a iesit valoarea 59147 mUI/mL, iar dupa o saptamana 33977 mUI/mL, dupa care am facut iar un ecograf care prezenta:sac ovular intrauterin cu embrion vizibil fara MCF de CRL-3, 4 mm, GS-19, 1 mm.
Va rog sa-mi spuneti cum ar fi mai bine sa se elimine sarcina, in cazul in care nu se intampla de la sine.
Ar fi mai bine pe cale medicamentoasa?Ceva homeopat?
Astept un raspuns cat mai repede.Va multumesc.
Va rog sa-mi spuneti cum ar fi mai bine sa se elimine sarcina, in cazul in care nu se intampla de la sine.
Ar fi mai bine pe cale medicamentoasa?Ceva homeopat?
Astept un raspuns cat mai repede.Va multumesc.
1 comentarii

Buna ziua,
Suntem de parere ca singura modalitate pentru evacuarea sarcinii este metoda chirurgicala (prin aspiratie sau chiuretaj).
O zi buna!
Suntem de parere ca singura modalitate pentru evacuarea sarcinii este metoda chirurgicala (prin aspiratie sau chiuretaj).
O zi buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17dupa sarcina oprita in evolutie la 37 de saptamani
- 8O fi sarcina sau nu?
- 9sarcina 6-7 sapt.oprita din evolutie??
- 1sarcina oprita din evolutie
- 1sarcina oprita in evoluie
- 6toxoplasma cronica reactivata... sfaturi
- 2O sarcina oprita din evolutie..procedura, analize si tratamen...va rog sa ma ajutati
- 1posibil sac gestational??
- 2Sarcina oprita in evolutie
- 1avort spontan
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 0Ginecologie - examenul histopatologic in urma opririi unei sarcini in evoluite
- 1Disparitia simptomelor sarcinii la 9 saptamani
- 2Sarcina oprita din evolutie - trombofilie
- 2Sarcina oprita in evolutie
- 0Suspecta de sindrom antifosfolipidic
- 1Vreau sa raman insarcinata - ajutati-ma
- 2Sarcina oprita in evolutie. Dureri la o saptamana dupa Medabon
Mai multe informații despre: sarcina oprita din evolutie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: