Sarcina oprita in evolutie?

27-02-2019
Maddie123
Nu este medic/terapeut
Maddie123
Buna ziua.

Va rog sa ma ajutati cu o parere...
Pe data de 4 ian a fost prima zi iar 7 ian 2019 a fost ultima zi a CM, pe datele de 13, 18, si 31 am avut activitate sexuala neprotejata. Pentru ca stiam ca in jurul datei de 2-3 februarie ar fi trebuit sa imi vina CM si nu aveam nici un simptom am facut 3 teste de sarcina, toate pozitive insa cea de-a doua linie era de un roz slab.
Pe data de 18.02. am fost la control unde la eco a aparut sacul si embrionul insa doctorul spunea ca pulsul cardiac al embrionului este slabit asa ca mi-a recomandat sa iau Femosun si Arefam. Am revenit pe data de 25.02. la eco unde doctorul a constatat ca dimensiunea crescuse cu 0.2 mm insa in continuare nu auzea bataile inimii prea bine, nu era convinsa ca sunt ale embrionului sau ale mele. In acel moment mi-a spus ca ii se pare ca este o sarcina oprita in evolutie dar mi-a recomandat sa fac beta HCG si sa renunt la Arefam.
Pe 25 la ora 16:00 aveam 20.252 mUI/mL iar pe 26 la ora 09:00 aveam 24.341 mUI/mL ( diferenta de 17 h). Mentionez ca nu am dureri de burta, nu am avut nici un fel de sangerari. Am unele dureri de la inceput ca la menstruatie dar sunt suportabile si nu in fiecare zi, sanii s-au marit si in continuare ma dor. Stari de greata nu prea am avut dar nici la sarcina precedenta care a fost ok nu am avut.
Care sunt sansele sa fie totusi o sarcina ok ?
Abia peste cateva zile voi ajunge iar la doctor si stau ca pe ace.

Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul