Sarcina posibila

01-01-2015
Alin199
Nu este medic/terapeut
Alin199
Buna seara, as dori sa va adresez o intrebare legata de o experienta personala recenta. Iubita mea este virgina, la fel si eu, ambii cu varsta de 18 ani. In seara precedenta ne-am excitat reciproc, ea a avut tot timpul lenjeria pe ea, eu la fel in momentele in care am ejaculat. Penisul meu nu a avut nicio clipa contact direct cu vulva, dar la un moment dat s-a asezat pe mine, amandoi aveam lenjerie, insa pe a mea am putut simti un lichid, fara sa fi ejaculat si in cantitate foarte mica. Mentionez ca inainte de a fi ejaculat (in lenjeria intima pe care o purtam), ma excita cu partea superioara a feselor, fara ca eu sa port in acele momente lenjeria, iar ea avand-o, dar fiindu-i dezgolita doar acea parte a feselor. Am atins-o de asemeena cu degetel in zona intima, cu grija de a avea degetele si mana curate. Asadar, in ce masura este posibila o sarcina in aceste conditii?
3 comentarii
0
02-01-2015, ora 13:22
89Adina
Nu este medic/terapeut
89Adina
Daca nu imi spuneai ca ai 18 ani jur ca ziceam ca ai 12.Tu la varsta asta nu te-ai interesat de aceste lucruri?Cum sa laşi gravida o fata din moment ce lenjeria era pe voi iar voi amândoi sunteti virgini.Ca sa ramana o femeie insarcinata trebuie sa ejaculezi in vagin nu peste lenjerie.A face un copil nu e tocmai atat de usor precum crezi tu.Alte femei nu raman nici daca lasa totul înăuntru si tu crezi ca va ramane ea precum ai explicat tu?Informati-va in special tu ca fiind baiat, despre începutul vieţii sexuale si in timp..conceperea unui bebe, boli cu transmitere sexuală, precum si multe altele iar partenera ta la fel..perioada ovulaţiei, îngrijirea vaginului, protejarea bolilor si ejacularea inauntru.Toate acestea le găseşti pe google sau doctor.Sunteti majori ei e posibil sa se întâmple in curând pasul mare daca ati ajuns pana aici..aşadar informaţi-va inainte.
0
02-01-2015, ora 20:36
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ADINA nu te enerva aici sa ajuns daca lispseste cu desavarsire dialogul dintre copil si parinte si se lipseste de la orele de anatomie.
0
02-01-2015, ora 22:56
89Adina
Nu este medic/terapeut
89Adina
Nu ma pot abţine cand vad cat de inculţi sunt tinerii astia si cum isi pun viata in pericol.Eu încerc sa le deschid ochii cumva dar..nici nu stiu cu ce sa incep cand citesc asa ceva.Vai de copiii care se nasc din greşeli si părinţii care nu stau de vorba cu proprii lor copii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •