sarcina sapt 8+5 zile oprita din evolutie

14-07-2010
bxnmel
Nu este medic/terapeut
bxnmel
am 27 de ani prima sarcina dorita foarte mult dar nu stiu de ce s-a oprit din evolutie am o durere mare in suflet am fost si la chiuretaj nu a durut ca a fost cu anestezie dar doare sufletul foarte tare daca a mai trecut cineva prin asta as vrea sa stiu dupa cit timp v-a revenit ciclu si dupa cit timp ati mai incercat daca ati primit rezultat de la histopatologie ce cauze sunt cele mai frecvente va multumesc
2 comentarii
0
15-07-2010, ora 21:13
Dr. Radu Botezatu
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Radu Botezatu
cele mai frecvente cauze la aceasta varsta sunt cauzele genetice.
0
16-07-2010, ora 17:01
bxnmel
Nu este medic/terapeut
bxnmel
doresc sa va spun ca in 2006 am avut limfom hodgkin trat chimio si sunt in remisie dar si parinti mei sunt hipertensivi soacra mea are leucemie cronica bunicii sunt cu diabet anemie biermer si neo gastric si hipertensiune pot toate aceste lucruri sa fie o influenta si ce este de facut in acest caz pt factori genetici va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul