sarcina si anexita este posibil ?
buna ziua astazi am fost la ginecolog am facut o ecografie pelvina si un control transvaginal mi sa spuns ca am infectie urinara si anexita iam spus simptomele care le am de mai bine de o saptamana stari de voma dureri abdominale, stari de somnolenta, dureri de cap si pofte mentinez ca am avut CM in luna aprilie pe data de 8, 9, 10
iar pe 11 aprilie am avut contatc sexual cu iubitu meu pe data de 24, 25 aprilie am avut iar CM dar de data asta a durat decat 2 zile de pe 26 aprilie am inceput sa am simptomele mentionate mai sus dna doctor mi-a spus ca nu isi da seama daca este o sarcina adica nu mia dar un raspuns concret ce sa cred ? este posibil sa am si sarcina ? sa fie ascunsa chiar nu stiu ce sa mai cred ajutatima cu un sfat Va Multumesc !
iar pe 11 aprilie am avut contatc sexual cu iubitu meu pe data de 24, 25 aprilie am avut iar CM dar de data asta a durat decat 2 zile de pe 26 aprilie am inceput sa am simptomele mentionate mai sus dna doctor mi-a spus ca nu isi da seama daca este o sarcina adica nu mia dar un raspuns concret ce sa cred ? este posibil sa am si sarcina ? sa fie ascunsa chiar nu stiu ce sa mai cred ajutatima cu un sfat Va Multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4infecite urinara
- 4Infectie urinara
- 9infectii urinare
- 5infectie urinara?
- 3Sotul meu urineaza noaptea in somn
- 4Infectie urinara. Va rog sa-mi raspundeti!
- 3la ecografia pelvina se vede sarcina?
- 3probleme cu urinatul
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 1urinare de culoare rosiatica
- 0daca nu e infectie urinare ce poate fi?
- 1Infectie urinara Proteus
- 0Infecte urinara recidivanta
- 1Posibila infectie urinara + libido scazut ?
- 1interpretare ecografie pelvis
- 0Interpretare analize urocultura cu dureri renale
- 1Infecție urinară cu E coli
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
- 2Klebsiella SPP
- 4Ajutor! Va rog
Mai multe informații despre: infectia urinara ecografia pelvina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: